Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mesajul unui medic roman din Suedia catre Bittman: Medicii, pusi in fata unor situatii extreme. Modelul suedez nu e sa traiesti normal si sa te infectezi la liber!

Antena3 Antena3,
Mesajul unui medic roman din Suedia catre Bittman: Medicii, pusi in fata unor situatii extreme. Modelul suedez nu e sa traiesti normal si sa te infectezi la liber!

Laura Ghibu este un medic romanstabilit de multi ani in Suedia. Femeia a reactionat la declaratiile facute de Dan Bittman in exclusivitate la Antena 3, cu privire la faptul ca Romania ar trebui sa adopte modelul suedez ca sa treaca peste pandemie cu bine. continuă pe Antena3

Mesaj pentru Dan Bittman, din parte unui medic roman stabilit in Suedia: Medicii au fost pusi in fata unor situatii extreme S-au luat masuri mai stricte decat in alte tari

Laura Ghibu este un medic roman, stabilit in Suedia si lupta in prima linie, impotriva noului coronavirus. Femeia a tinut sa transmita un mesaj emotionant pe retele sociale, dupa ce solistul de la Holograf a .

Cat de bun e, de fapt, vaccinul antigripal. Rasturnare de situatie, descoperirea unui doctor roman

Datele preliminare ale unui studiu efectuat de echipa de medici de la Radboud University Medical Center indica ca vaccinul antigripal ar putea sa reduca riscul infectarii cu coronavirus si ca ar putea scadea severitatea simptomelor, in cazul in care se produce imbolnavirea. Cat de bun e, de fapt, vaccinul antigripal Cercetarea a fost facuta sub .

Strigatul de ajutor al unui medic dintr-un spital COVID-19: E iadul pe Pamant ce e acum! Ajutati-ma!

Alexandru Sava, medic specialist interne la Spitalul Municipal Carei, a transmis un mesaj disperat pe contul sau de Facebook: Sunt singur. Coplesit de cazurile moderatsevere. Ajutati-ma!.

Atac armat in Viena. Marturia unui roman din capitala Austriei: Se aud foarte multe semnale de politie si salvari. Cetatenilor evrei li se recomanda sa ramana in locuinte (VIDEO)

Un atac armat a fost comis luni seara in Vinena, la sinagoga Nahe din Seitenstettengasse, din primul district. Mai multe persoane au fost ucise si ranite, iar unul dintre atacatori, ucis, intr-un schimb de focuri.

Cheia succesului unui designer roman cu mare priza la public. De la rochii de mireasa la rochiile mama-fiica

Satmareanca Ioana Calin a dat viata visurilor a mii de mirese, iar frumusetea rochiilor create de ea este apreciata si peste hotare. A fost desemnata in repetate randuri Cea mai buna creatoare de rochii de mireasa din Romania, iar recent a castigat premiul pentru Cel mai bun proiect fashion mama-fiica 2020.

Business report: Banii Guvernului oferiti firmelor s-au evaporat in 6 minute si 27 de secunde. De ce oxigenul din spitale e o filosofie mai mare decat crede premierul. Un roman din 8- domiciliat in tara dar cu rezidenta in strainatate

Cele 350 de milioane de euro oferite de Guvern firmelor afectate de pandemie s-au evaporat in 6 minute si 27 de secunde * Romania va accepta pana la 30. 000 de angajati straini anul viitor * Modificarile la ajutoarele de stat, promulgate de presedintele Iohannis. Anuntul ministrului Economiei * Bancile centrale au vandut aur pentru prima data in ultimul deceniu * De ce oxigenul din spitale e o filosofie mai mare decat crede premierul Orban * Florin Georgescu despre Mugur Isarescu: Este un om foarte echilibrat in luarea deciziilor * PIB-ul potential si depopularea Romaniei: Un roman din opt domiciliat in tara dar cu rezidenta in strainatate * Primele cifre ale programului Noua Casa: Peste 1. 000 de romani se muta in locuinta noua, la doua luni de la lansare* De ce nu e Romania in clubul natiunilor dezvoltate si ce sanse are sa ajunga vreodata acolo?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )