Libnet.ro
UNICEF

18:15

Meseje de Sfintii Constantin si Elena. Cele mai frumoase mesaje, urari si sms-uri pentru cei dragi

Antena3 Antena3,
Meseje de Sfintii Constantin si Elena. Cele mai frumoase mesaje, urari si sms-uri pentru cei dragi

Meseje de Sfintii Constantin si Elena. Iata cele mai frumoase mesaje pe care le puteti trimite pe 21 mai persoanelor dragi si apropiatilor. continuă pe Antena3

Sfintii Constantin si Elena, traditii si obiceiuri. Ce le este strict interzis femeilor in aceasta zi

Sfintii Constantin si Elena. in fiecare an, crestinii din toata lumea ii sarbatoresc pe Sfintii Constantin si Elena pe 21 mai, cunoscuti drept Sfintii imparatii Constantin si Elena.

Sfintii Constantin si Elena. Rugaciunea care trebuie rostita pe 21 mai pentru indeplinirea dorintelor

Sfintii Constantin si Elena. Ortodocsii si catolicii ii serbeaza pe Sfintii imparati Constantin si Elena in fiecare an, pe data de 21 mai. Acestia sunt cunoscuti drept cei care au dat libertate crestinismului, au interzis jertfele sangeroase, iar ziua de duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman.

Sfintii Constantin si Elena. Ce trebuie sa faci pe 21 mai ca sa atragi banii in casa

Sfintii Constantin si Elena. Sfintii imparati Constantin si Elena, cei slaviti intocmai cu Apostolii sunt praznuiti de Biserica Ortodoxa la data de 21 mai.

Sfintii Constantin si Elena, traditii si obiceiuri. Ce trebuie sa faci ca sa te aperi de fortele malefice in aceasta zi

Sfintii Constantin si Elena. Ortodocsii ii serbeaza luni pe Sfintii imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a devenit religie permisa, jertfele sangeroase au fost interzise si duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman, perioada in care au domnit fiind cunoscuta ca Epoca de aur.

MET Gala, anulata oficial! Cele mai WOW aparitii de pana acum!

In contextul Pandemiei de COVID-19, Metropolitan Museum of Art a hotarat anularea editiei din acest an a mult asteptatei MET Gala. Iata cele mai WOW aparitii de pana acum! .

DONALD TRUMP: Faptul ca SUA are cele mai multe infectari COVID-19 este o medalie de onoare

Presedintele Donald Trump este de parere ca plasarea Statelor Unite pe primul loc in lume ca numar de cazuri de Covid-19 este o medalie de onoare, pentru ca inseamna ca SUA au efectuat cele mai multe teste, relateaza The Guardian, preluat de news. ro.

STUDIU TRANSUNION PENTRU CRIZA ACTUALA: Industria telecom, retail-ul si serviciile financiare, cele mai afectate de fraude online

Tarile cu cel mai mare procent de tranzactii suspectate ca sunt frauduloase sunt: Yemen, Siria si Kazahstan Industria telecomunicatiilor, sectorul retail si serviciile financiare sunt cele mai afectate de fraude online in perioada pandemiei de Covid-19 coronavirus), potrivit unui studiu realizat de TransUnion, agentie americana de raportare a creditelor pentru consumatori.

Deschidem sau nu scolile? Ce indica cele mai recente studii privind rolul copiilor in raspandirea COVID-19

Numarul de copii infectati cu COVID-19 este considerabil mai mic decat cel al adultilor si, de cele mai multe ori, cei mici au forme usoare sau sunt asimptomatici. Totusi, ultimele studii sugereaza ca, desi nu au simptome, copiii infectati sunt la fel de contagiosi precum adultii.

Top 10 cele mai piratate filme: ce a descarcat lumea de pe torrent in izolare

In fiecare saptamana, cei de la TorrentFreak agregheaza activitatea online a celor mai populare site-uri de torrent pentru a crea un top 10 cele mai piratate filme. Aceasta este cea mai.

Romanii si conexiunea la internet: ce s-a schimbat la abonamentele de la noi, cele mai importante statistici

Romanii continua sa se bucure de unele dintre cele mai rapide conexiuni la internet din lume, iar acestea nu reprezinta exceptii, ci s-au transformat in reguli. Cel mai recent raport al ANCOM.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )