Libnet.ro
UNICEF

23:30

Meseria de politician, mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan. Cine a facut declaratia

Antena3 Antena3,
Meseria de politician, mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan. Cine a facut declaratia

Profesia de politician este una mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan, dar, in acelasi timp, este si o vocatie, considera senatorul ALDE Daniel. continuă pe Antena3

Daniel Barbu: Meseria de politician este riscanta, mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan

Profesia de politician este una mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan, dar, in acelasi timp, este si o vocatie, considera senatorul ALDE Daniel Barbu, potrivit Agerpres.

Senatorul Daniel Barbu sustine ca meseria de politician este mai grea decat cea de miner si mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan. Militarii raniti in Afganistan il trimit acolo

Profesia de politician este una mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan, dar, in acelasi timp, este si o vocatie, considera senatorul ALDE Daniel Barbu.

Daniel Barbu, senator: Meseria de politician este mai grea decat cea de miner si mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan

Profesia de politician este una mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan, dar, in acelasi timp, este si o vocatie, considera senatorul ALDE Daniel Barbu.

Meseria de politician e cea mai grea, mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan: Un senator se plange ca alesii isi risca libertatea in fiecare zi

Un senator ALDE a declarat ca meseria de politician in Romania a devenit mai riscanta decat cea a unui soldat trimis in Afganistan. Tudor Barcu sustine ca alesii locali si nationali.

Activitatea instantelor galatene va fi data peste cap. Grefierii nu vor mai intra decat insedintele penale privind arestarile preventive

Sindicatul IUS-LEX Galati a hotarat ca, in intervalul 23-30. 2016, sa declanseze un protest prin purtarea pe brat a unor banderole albe, urmand ca in perioada 3-7 octombrie sa nu mai asigure decat participarea grefierilor la sedintele penale privind arestarile preventive.

Ministrul Transporturilor: Autostrada Pitesti-Sibiu va fi gata in 2021, cu un an mai devreme decat in Master Plan

Autostrada Pitesti - Sibiu va fi construita pana in 2021, cu un an mai devreme decat termenul prevazut in Master Plan, a declarat Sorin Buse, ministrul Transporturilor, la Suceava.

A aparut TOPLESS, pe internet, fara sa vrea: A pozat masina de spalat, iar in reflexie se vede mai mult decat si-ar fi dorit (FOTO)

O femeie care a postat o analiza a masinii de spalat pe un site de specialitate, a aratat mai multe decat voia sa se vada despre ea. Aceasta s-a postat o poza cu ea topless accidental pentru ca nu si-a.

Raluca Pruna despre protestele magistratilor: Avem situatii in care politistii au salariile mai mari decat procurorii

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, le-a transmis, marti, magistratilor ca este nevoie de o lege a salarizarii unitare in sistemul public, astfel incat sa se corecteze situatii precum acelea in care un politist are un salariu mai mare decat un procuror.

Mina unui pix albastru este mai complexa decat ai crede

Fiecare dintre noi are cel putin un pix albastru pe birou sau intr-un sertar, dar nu de multe ori ne gandim ce ingrediente contine mina acestuia. Pixurile albastre au fost patentate inca de la sfarsitul anilor 1800, dar a durat mai bine de 50 de ani pana ca o cerneala de calitate sa fie creata.

Faze tari: Dovleacul care cantareste 630 de kilograme, in gradina unei familii din Slovenia; WC-uri mai scumpe decat un apartament cu trei camere; Fiul unui miliardar chinez i-a cumparat cainelui sau sapte telefoane iPhone 7

S-au indragostit cand erau copii, iar dupa 20 de ani s-au revazut. Gestul pe care au decis sa-l faca e emotionant. O femeie, Maria Roberts, a continuat. Tramvaie pe ulitele unui satuc, printre caprele si vacile care pasc pe sine. Cine a mai vazut tramvaie intr-un sat? Si totusi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )