Libnet.ro
UNICEF

01:05

Messi musca din granzii Spaniei. Care sunt marile echipe in poarta carora a inscris cele mai multe goluri

Adevărul Adevărul,
Messi musca din granzii Spaniei. Care sunt marile echipe in poarta carora a inscris cele mai multe goluri

Argentinianul a ajuns la 400 de goluri sub tricoul Barcelonei, iar formatiile impotriva carora a marcat de cele mai multe ori sunt trei dintre echipele de top ale Spaniei. continuă pe Adevărul

Asociatia Radiourilor Locale, catre CNA: Romania e viciata de modul in care sunt ultilizate licentele locale de catre retelele mari

Asociatia Radiourilor Locale si Regionale spune ca piata locala de radio din Romania este viciata de modul in care sunt utilizate licentele locale de catre retelele mari si solicita CNA sa modifice.

Cuplurile ar putea incheia pe viitor parteneriate civile. Care sunt prevederile parteneriatului civil

Cuplurile heterosexuale si cele homosexuale ar putea incheia, in viitor, un parteneriat civil la notar. Legea care ar oficializa relatiile, indiferent de sexul partenerilor, a fost adoptata de parlamentarii din.

Masuri pentru salvarea imigrantilor africani. Care sunt concluziile summitului de la Bruxelles

Uniunea Europeana va tripla bugetul afectat operatiunilor navale din Marea Mediterana, pentru salvarea imigrantilor care-si risca viata incercand sa ajunga in Europa. Mai multe state europene s-au .

Veste neasteptata! Rusia, pregatita sa coopereze cu SUA. Care sunt conditiile

Rusia este pregatita sa coopereze cu Hillary Clinton, in cazul in care va obtine victoria in alegerile prezidentiale din Statele Unite, a declarat miercuri ministrul rus de Externe Serghei lavrov, relateaza.

Care sunt tarile cu cea mai cenzurata presa din lume

Eritreea si Coreea de Nord se afla pe primele doua pozitii ale clasamentului tarilor cu cea mai cenzurata presa din lume, releva un studiu realizat de Comitetul pentru Protectia Jurnalistilor CPJ, cu .

Comisia a admis reexaminarea legii finantarii partidelor. Care sunt schimbarile

Comisia de cod electoral a adoptat, marti, cererea presedintelui de reexaminare a legii finantarii partidelor, stabilind ca imprumuturile facute partidelor vor trebui restituite in maxim 3 ani, se vor face prin virament bancar si cele care nu sunt restituite in termen sunt considerate donatii, relateaza Mediafax.

Peste o treime din drumurile publice romanesti sunt pietruite si de pamant

Aproape 40% din drumurile publice din Romania sunt pietruite si de pamant si doar 35,4% sunt modernizate, restul retelei reprezentand drumuri cu imbracaminti usoare rutiere, potrivit datelor anuntate vineri de INS, valabile la 31 decembrie 2014.

Critici la adresa familiei regale din Arabia Saudita. Care este motivul

Un membru al familiei regale din Arabia Saudita a fost criticat, dupa ce le-a promis autoturisme de lux pilotilor avioanelor de vanatoare care bombardeaza pozitii ale insurgentilor din Yemen, informeaza BBC News online, conform Mediafax.

LeTV 1 Pro este smartphone-ul din aluminiu pe care nu stiai ca ti-l doresti cu ardoare

Era doar o chestiune de timp pana cand producatori necunoscuti, precum LeTV realizau smartphone-uri fascinant de atragatore, precum LeTV 1 Pro. Este incredibil de usor sa depistezi similaritati intre noul LeTV 1 Pro si un iPhone 6 sau HTC One. Ma fascineaza insa altceva. Rezultatul final nu e o clona, este spectaculos el insusi. Prin [] LeTV 1 Pro este smartphone-ul din aluminiu pe care nu stiai ca ti-l doresti cu ardoare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Schneider Electric: Problemele din sistemul universitar care vin pe masa noastra s-au transformat in investitii personale

Este nevoie sa investesti masiv intr-un nou absolvent pentru a livra la nivelul asteptat. Aceasta este declaratia cu care un director de recrutare critica universitatile din Romania, in conditiile in care problemele din sistemul educational.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )