Libnet.ro
UNICEF

01:05

METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni dimineata mai multe avertizari Cod galben de ceata. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea izolat sub 50 de metri. continuă pe Adevărul

AVERTIZARE Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Se circula greu pe A2

Mai multe judete din tara se afla, duminica, sub cod galben de ceata care va determina scadea vizibilitatii, izolat, sub 50 de metri. Traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe mai multe drumuri din tara, inclusiv pe Autostrada Bucuresti Constanta A2).

UPDATE Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, duminica, sub cod galben de ceata care va determina scadea vizibilitatii, izolat, sub 50 de metri. Traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe mai multe drumuri din tara, inclusiv pe Autostrada Bucuresti Constanta A2).

Cod galben de ceata in zona Moldovei.

Meteorologii au emis, luni dimineata, cod galben de ceata pentru sase judete din zona Moldovei. Avertizarea este valabila pana in jurul orei 08. Pe spatii relativ extinse in judetele Bacau, Vrancea, Botosani, Iasi, Vaslui si Galati, inclusiv drumurile nationale si europene se va semnala ceata cu vizibilitate redusa sub 200m, izolat sub 50 m.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni dimineata mai multe avertizari Cod galben de ceata de scurta durata.

Cod Galben de ceata in judet

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata pentru zona de sud si de vest a tarii.

Cod galben de ceata in noua judete

Meteorologii au emis atentionare de cod galben de ceata pentru noua judete din estul tarii, fenomenul determinand vizibilitate redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

UPDATE. Cod galben de ceata in SASE judete din Moldova si Oltenia.

Pana la ora 11. 00, meteorologii au emis cod galben de ceata pe spatii relativ extinse in judetele Vrancea, Botosani, Vaslui si local in judetul Galati, inclusiv drumurile nationale si europene. Conform ANM, se va semnala ceata, vizibilitate redusa sub 200m, izolat sub 50 m, izolat chiciura. Totodata, pana la ora 10. 00, ANM a emis cod galben de ceata pentru jumatatea sudica a judetului Mehedinti si in jumatatea vestica a judetului Dolj, inclusiv municipiile, Craiova, si Dr. Tr. Severin, .

UPDATE. Cod galben de ceata in 8 judete din Moldova si Oltenia.

Meteorologii au emis, luni dimineata, cod galben de ceata pentru sase judete din zona Moldovei. Avertizarea este valabila pana in jurul orei 08. Pe spatii relativ extinse in judetele Bacau, Vrancea, Botosani, Iasi, Vaslui si Galati, inclusiv drumurile nationale si europene se va semnala ceata cu vizibilitate redusa sub 200m, izolat sub 50 m. Totodata, pana la ora 10. 00, ANM a emis cod galben de ceata pentru jumatatea sudica a judetului Mehedinti si in jumatatea vestica a judetului Dolj, .

Noua judete, sub cod galben de ceata.

Noua judete se afla sub cod galben de ceata, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Pana la ora 08. 00, judetul Valcea, precum si drumurile europene si nationale aferente, se afla sub cod galben de ceata, care determina reducerea vizibilitatiii local sub 200 m si izolat sub 50 m. O alta avertizare meteo de ceata este valabila pana la ora 09. 00 si vizeaza judetele Neamt, Bacau, Vrancea, Vaslui si local in judetele Suceava, Botosani, Iasi, Galati; inclusiv drumurile nationale .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )