Libnet.ro
UNICEF

01:05

METEO Cod galben de ploi si instabilitate atmosferica in mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
METEO Cod galben de ploi si instabilitate atmosferica in mai multe judete din tara

Un Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati importante de apa este in vigoare pana pe 30 iulie, ora 21. continuă pe Adevărul

ANM: 25 de judete sub Cod galben de instabilitate atmosferica, pana sambata, la ora 21:00

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat avertizarea Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si precipitatii abundente, 25 de judete fiind vizate de aceasta avertizare pana sambata, la ora 21:00, Agerpres .

Atentionare meteo! Cod galben de ploi torentiale in peste jumatate de tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o noua avertizare de cod galben de ploi torentiale si instabilitate atmosferica pentru peste jumatate de tara, valabil pana la ora.

Atentionare meteo! Cod galben de ploi abundente in doua judete

Cod Galben de ploi abundente si descarcari electrice la munte, pentru urmatoarele ore. Judetul Brasov va fi cel mai afectat. Ploi abundente vor fi in Victoria, Sinca, Recea, Mandra, Voila, Sercaia, Harseni,.

Atentionare meteo! Cod galben de ploi in 14 judete, pana luni seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ploi, care vizeaza 14 judete din arcul carpatic si este valabil pana luni seara, la ora 21. in intervalul mentionat, vor fi perioade cu.

Cod galben de instabilitate atmosferica pentru mai multe judete, valabil pna luni seara

Mai multe judete se afla, pana luni seara, sub avertizare Cod galben de instabilitate atmosferica, potrivit Agentiei Nationale de Meteorologie.

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru mai multe judete din tara.

Nou cod galben de ploi torentiale in 14 judete, pana luni seara

Meteorologii au emis un nou cod galben de ploi. Acesta vizeaza 14 judete din arcul carpatic. Avertizarea este valabila in intervalul 29 iulie, ora 14:00 30 iulie, ora 21:00.

Cod galben de instabilitate atmosferica pentru 31 de judete, valabil pna smbata seara

31 de judete se afla sub avertizare cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, pana sambata, la ora 21. 00, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Nou cod galben de furtuni si ploi, valabil de luni seara pna miercuri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou cod galben, de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati importante de apa, valabil in zone din 21 de judete de luni seara, ora 21. 00, pana miercuri, ora 9. 00 dimineata.

Cod galben de furtuna, pana miercuri dimineata

Meteorologii au prelungit din nou, luni, avertizarea cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati importante de apa. Aceasta vizeaza 21 de judete si va fi valabila de luni seara, de la ora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )