Libnet.ro
UNICEF

19:30

METEO Cod galben de vant emis pentru mai multe judete. Doua persoane au fost surprinse de avalansa in Muntii Rodnei

Adevărul Adevărul,
METEO Cod galben de vant emis pentru mai multe judete. Doua persoane au fost surprinse de avalansa in Muntii Rodnei

Mai multe judete din tara se afla, vineri, sub Cod galben de vant, fiind anuntate intensificari ale vantului ce pot depasi, la rafala, chiar si 70 de kilometri pe ora. De asemenea, in unele zone a nins, iar traficul se desfasoara cu dificultate pe anumite drumuri. Tot din cauza zapezii, doua persoane au fost surprinse de avalansa in Muntii Rodnei. Pana astazi la ora 18. 00 este in vigoare o informare de vreme rea, valabila pentru toata tara. continuă pe Adevărul

Cod galben de vant in 11 judete, pana la ora 12: Rafalele pot ajunge, local, si la 70 de kilometri pe ora

Cod galben de vant in 11 judete din nord-estul, centrul si sudul tarii. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri trei avertizari nowcasting de vant, rafalele putand ajunge, local, si la 70.

Cod galben de vant in 22 judete si municipiul Bucuresti: Rafalele pot ajunge, local, si la 70 de kilometri pe ora

Cod galben de vant in 2 judete din nord-estul, centrul si sudul tarii, inclusiv Capitala. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri trei avertizari nowcasting de vant, rafalele putand.

Surse: Comisia Europeana verifica afacerile Apple cu mai multe case de discuri

Comisia Europeana verifica acordurile pe care le-a incheiat Apple Inc. cu mai multe case de discuri pentru lansarea serviciului de streaming transmisie) de muzica, ce va avea loc in vara, intrucat compania americana ar putea convinge firmele de profil sa renunte la colaborarea cu serviciile gratuite, spun surse citate de Financial Times.

Perchezitii la profesori din Buzau, banuiti ca au luat mita pentru a supraevalua mai multe lucrari de bacalaureat

Cel putin zece profesori din Buzau sunt, de cateva ore, in audieri, la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau, intr-un dosar de coruptie, unii in calitate de suspecti, altii de martori. Este vorba despre corectorii care au facut parte din comisia de bacalaureat de la Liceul Sportiv, din sesiunea august-septembrie 2013. Unii dintre ei ar fi luat spaga de la elevi, pentru a nota favorabil mai multe lucrari.

Patru barbati din Constanta au fost retinuti, fiind acuzati ca au obligat mai multe minore sa se prostitueze

Procurorii DIICOT au retinut patru barbati acuzati ca au racolat mai multe minore din judetele Constanta si Tulcea, pe care le-au obligat sa se prostitueze, informeaza Mediafax. Retinerile au fost facute in.

Topul alimentelor cu cele mai multe pesticide

In urma unui studiu realizat in Statele Unite ale Americii, oamenii de stiinta au realizat un top al alimentelor cu cele mai multe pesticide. Iata care sunt acestea!.

Regiotrans anunta reluarea curselor pe mai multe rute incepand de miercuri

Transportatorul privat Regiotrans a anuntat ca va relua miercuri circulatia trenurilor pe mai multe rute, dupa ce a primit certificatul de siguranta din partea Autoritatii de Siguranta Feroviara Romana ASFR), urmand sa extinda circulatia progresiv si.

Codul galben de vant pentru Bucuresti si judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita si Ilfov,prelungit pana la 21,00

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit vineri seara, cu doua ore, pana la 21,00, atentionarea nowcasting Cod galben de vant puternic pentru municipiul Bucuresti si judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita si Ilfov, anunta Agerpres.

Rafale puternice de vant in mai multe state din Europa: Cel putin cinci persoane au murit din cauza intemperiilor (VIDEO)

Partea de nord a Europei se confrunta cu rafale puternice de vant care ajung in unele zone la intensitatea unui uragan, informeaza Euronews. Cel putin cinci persoane au murit in urma intemperiilor. Doi.

Trafic de cosmar in mai multe judete ale tarii: Restrictii de circulatie si masini blocate din cauza zapezii (VIDEO)

Alina Rabuga, comisar la centru infotrafic al politiei romane, a anuntat, pentru postul B1 TV, ca traficul rutier este restrictionat in pasul Gutui si in Caras-Severin. De asemenea, in judetul Harghita pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )