Libnet.ro
UNICEF

06:00

METEO. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

B1 B1,
METEO. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Meteorologii anunta vreme oscilanta pentru urmatoarele doua saptamani. intre 16 si 29 aprilie vor fi intervale in care valorile termice vor depasi mediile perioadei, dar si zile in care ploile isi vor fa. continuă pe B1

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea se va mentine calda in urmatoarea perioada, arata prognoza meteo valabila in perioada 17 - 29 aprilie 2018. O scadere a temperaturilor se va remarca in a doua saptamana de prognoza, cand regimul termic diurn va avea usoare variatii.

VREMEA. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

VREMEA Meteorologii prognozeaza pentru urmatoarele doua saptamani 9 - 22 aprilie) o vreme, in general calda, insa si cu variatii termice incepand din 15-16 aprilie pana spre finalul intervalului,.

METEO in Dobrogea pentru urmatoarele doua saptamani

METEO in Dobrogea, valorile termice vor avea mici variatii in primele patru zile din interval, astfel incat maximele se vor situa in medie regionala intre 14 si 16 grade, iar minimele intre 6 si 8 grade. in.

METEO. Cum va fi vremea in Oltenia in urmatoarele doua saptamani

VREMEA in Oltenia, valorile termice diurne vor continua sa creasca usor pana in data de 12 aprilie, astfel ca media regionala va fi de 22 de grade, insa dupa aceasta data vor reveni la valori de 20 de.

METEO. Vremea in Muntenia pe urmatoarele doua saptamani

METEO in Muntenia, temperaturile maxime vor marca o crestere usoara in primele trei zile, astfel ca, mediate la nivelul intregii regiuni, vor atinge valori de 22 de grade, dupa care vor fi in scadere treptata .

VREMEA in Maramures pe urmatoarele doua saptamani

VREMEA in Maramures, in prima saptamana de prognoza, desi vor fi usoare variatii termice de la o zi la alta, vremea va fi mai calda, decat in mod obisnuit. Astfel, in 10 aprilie, media regionala a.

VREMEA in Crisana pe urmatoarele doua saptamani

VREMEA in Crisana, in prima saptamana de prognoza, desi vor fi variatii termice de la o zi la alta, vremea va fi mai calda, decat in mod obisnuit. Astfel, in 10 aprilie, media regionala a temperaturilor.

VREMEA in Banat pentru urmatoarele doua saptamani

in Banat, in prima saptamana de prognoza, vremea va fi calda pentru aceasta perioada, cu o medie regionala a valorilor maxime de 22 - 25 de grade si de 10 - 12 grade a celor minime. Dupa data de 15.

VREMEA in Moldova pe urmatoarele doua saptamani

VREMEA in Moldova, pana in data de 13 aprilie, media valorilor termice diurne a fost de 20 - 22 de grade, caracterizand o vreme calda pentru aceasta perioada. Dupa aceasta data se anticipeaza o scadere.

VREMEA in Transilvania in urmatoarele doua saptamani

VREMEA in Transilvania, media regionala a valorilor termice diurne va creste de la 21 de grade in prima zi de prognoza, pana la 24 de grade in 12 aprilie. Dupa aceasta data se anticipeaza o scadere.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )