Libnet.ro
UNICEF

18:00

METEO. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Zonele care vor fi lovite de furtuni la inceputul verii

B1 B1,
METEO. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Zonele care vor fi lovite de furtuni la inceputul verii

Meteorologii au transmis prognoza meteo pentru intervalul curpins intre 28 mai 10 iunie. ANM anunta o incalzire treptata a vremii, dar vor exista si instabilitati atmosferice. Prezentam mai jos. continuă pe B1

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Prognoza meteo in perioada 28 mai - 10 iunie. Vremea estimata de catre meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani va fi, in general, calda in majoritatea regiunilor, dar va sta si sub semnul.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: regiunile in care maximele urca la 30 de grade

Vremea in urmatoarele doua saptamani va fi, in general, calda in cele mai multe regiuni ale tarii, insa va fi si instabilitate atmosferica, in special in primele zile din luna iunie. Asa reiese din prognoza de specialitate, valabila in perioada 28 mai - 10 iunie, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cum va fi vremea n urmatoarele doua saptamni: n general calda, dar si cu intervale de instabilitate atmosferica

Vremea estimata de catre meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani va fi, in general, calda in majoritatea regiunilor, dar va sta si sub semnul instabilitatii atmosferice, in special in primele zile din luna iunie, reiese din prognoza de specialitate, valabila in perioada 28 mai - 10 iunie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), citeaza Agerpres.

VESTE INCREDIBILA! ANDRA are un BEBE de doua saptamani! Cum a reusit sa-si ascunda sarcina (FOTO)

Andra a devenit mamica in urma cu doua saptamani si bebelusul a adus nu doar o bucurie fara margini, ci sio viata mai agitata si multe responsabilitati. Atat ea, cat si Alex Erbasu sunt.

VREMEA DE RUSALII. Mare atentie la vreme daca plecati in vacanta! Prognoza meteo pe doua saptamani

VREMEA DE RUSALII Regimul termic va continua sa fie oscilant pana pe data de 3 iunie, cu o prima saptamana caracterizata de o vreme in general calda, dar si cu ploi sporadice, in timp ce saptamana a doua.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )