Libnet.ro
UNICEF

00:07

Meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua zile

România Liberă România Liberă,
Meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua zile

In urmatoarele doua zile vremea va fi in general instabila, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, ziua local in Moldova, in zonele montane si submontane si izolat in restul tarii, iar seara si noaptea cu precadere in Oltenia si Banat, . continuă pe România Liberă

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme instabila si intervale cu ploi insemnate cantitativ, in perioada 9 - 22 mai

Vremea va ramane instabila pe parcursul urmatoarelor doua saptamani, cu intervale de incalzire, dar si cu valori termice diurne ce nu vor depasi 13 grade Celsius, in majoritatea regiunilor, potrivit estimarilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) valabile pentru intervalul 9 - 22 mai, publicate luni, informeaza Agerpres. Pe de alta parte, ploile vor fi prezente aproape in fiecare zi, la inceput moderate cantitativ, iar in perioada 12 - 16 mai sub forma de aversa.

METEO: Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

In urmatoarele doua saptamani 9-22 mai), vremea va fi capricioasa, informeaza Centrul European pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia, conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, pana in 13 mai, temperaturile vor creste, iar pana in 17 mai, vor fi ploi.

Prognoza meteo pentru luni si marti: Vremea se mentine instabila

Vremea se va mentine in general instabila in urmatoarele doua zile. Vor fi innorari si ploi, mai ales averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade in dealurile Moldovei si 22 de grade in Banat, iar cele minime se vor situa, in general, intre 4 si 12 grade, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Cand se opresc ploile. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea va ramane instabila pe parcursul urmatoarelor doua saptamani, cu intervale de incalzire, dar si cu temperaturi diurne ce nu vor depasi 13 grade Celsius, in majoritatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )