Libnet.ro
UNICEF

16:00

Meteo. Temperaturi de pana la 30 de grade, in primele doua zile ale saptamanii

România Liberă România Liberă,
Meteo. Temperaturi de pana la 30 de grade, in primele doua zile ale saptamanii

Vremea va continua sa se incalzeasca in primele doua zile ale saptamanii viitoare, cu temperaturi maxime ce vor atinge, luni, valori de pana la 28 de grade, iar marti se vor inregistra izolat chiar si 30 de grade Celsius, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Prognoza meteo pentru luni si marti: Vremea se incalzeste, ploile se retrag la munte si in nord

Vremea va continua sa se incalzeasca in primele doua zile ale saptamanii viitoare, cu temperaturi maxime ce vor atinge, luni, valori de pana la 28 de grade, urmand ca marti sa se inregistreze izolat chiar si 30 de grade Celsius, potrivit prognozei transmise de Administratia Nationala de Meteorologie.

Prognoza meteo pentru luni, marti si miercuri. Temperaturi de peste 30 de grade Celsius in perioada imediat urmatoare

Meteorologii anunta ca vremea se va incalzi luni si marti, cand temperaturile de la amiaza vor depasi 30 de grade Celsius, insa de miercuri seara aceasta se va raci. De asemenea, precipitatiile din aceasta perioada vor fi de scurta durata, spun meteorologii.

Dacii Liberi, doua zile in Muzeul Satului. Demonstratii de lupta intre daci si romani

Muzeul Satului din Baia Mare va prinde viata la jumatatea lunii mai datorita unor evenimente care se vor desfasura sub genericul Zilele Maramuresului. Punctul de atractie al manifestarilor va fi Festivalul Dacilor Liberi, unde vor exista in total sase ateliere demonstrative. Nu vor lipsi demonstratiile de lupte intre daci si romani.

Liga 1: Targu-Mures vs Steaua, cinci etape pana la final - Programul celor doua formatii: Cine va lua titlul?

Steaua a cedat partida cu ASA Targu-Mures 0-1), rezultat in urma caruia a pierdut si prima pozitie din ierarhie. Cu doar cinci etape inainte de final, ASA are un avantaj de doua puncte. Intra in material pentru a vedea programul celor doua echipe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )