Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meteo. Toamna face ravagii in Romania. Ploile si ninsorile pun stapanire pe tara

Playtech Playtech,
Meteo. Toamna face ravagii in Romania. Ploile si ninsorile pun stapanire pe tara

Specialistii de la Administratia Nationala a Romaniei vin cu o noua prognoza. Toamna face ravagii in tara! Dupa ce toata vara am dus dorul ploilor, acum acestea pun stapanire pe intreg teritoriul. Ninsorile isi vor face si ele aparitia in unele zone. Meteo ANM: Ploi si ninsori pe intregul teritoriul Romaniei Specialistii vin cu o . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vine prapadul: cand incep ninsorile in Romania

Vine iarna peste noi, spun meteorologii. Temperaturile vor scadea brusc si vor fi insotite de ploi si ninsori. in partea de est si in partea de vest, centru si nord a tarii sunt posibile precipitatii mixte. Alerta meteo ANM: se anunta precipitatii mixte sau chiar ninsori Seara trecuta a fost putin mai cald in majoritatea .

Noul virus care face ravagii in lume. Se transmite de la om la om si provoaca o boala fatala

Traim in aceste zile o perioada grea din auza noului coronavirus. Desi periculos, oamenii de stiinta trag un semnal de alarma legat de un alt virus mortal. Denumit virusul Chapare, cercetatorii spun ca poate provoca febra hemoragica, si ca este transmisibil de la om la om. Virusul Chapare, o nou amenintare pentru populatie Cercetatorii trag .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )