Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meteo. Vine inghetul in prima saptamana din noiembrie. Temperaturile incep sa scada grav

Playtech Playtech,
Meteo. Vine inghetul in prima saptamana din noiembrie. Temperaturile incep sa scada grav

Meteorologii au anuntat ca vine inghetul inca din prima saptamana a lui noiembrie, moment in care temperaturile vor scadea grav in tara noastra. in zilele urmatoare, temperaturile vor fi ridicate pentru aceasta data si vor trece chiar si de 20 de grade Celsius. Vremea schimba foaia. Cate zile de caldura mai avem in Romania. De . continuă pe Playtech

Blue Air a primit prima transa din creditul de peste 300 de milioane de lei

Blue Air a primit prima transa din creditul de peste 300 de milioane de lei si spune ca se pregateste pentru o iarna complicata si pentru redresare incepand cu primavara anului 2021, potrivit unui comunicat de presa.

Prognoza meteo: Vine frigul. Unde se anunta ninsori si ce regiuni vor fi lovite de ploi

Si joi mai avem parte de o zi cu temperaturi placute, pentru ca de vineri frigul se instaleaza in toata tara. Temperaturile vor scadea accentuat,cu 10 grde mai putin, iar in zona montana se vor semnala precipitatii mixte. in celelalte regiuni va ploua pe arii extinse.

Ar putea fi prima tornada din Romania: explicatia cercetatorilor pentru imaginile virale

Incalzirea globala si vremea din ce in ce mai ciudata pentru aceasta perioada au dus la aparitia mai multor fenomene meteorologice neobisnuite, precum o tornada in Tulcea,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )