Libnet.ro
UNICEF

01:05

METEO Vremea ramane calda in cea mai mare pare a tarii, insa nu scapam de ploi

Adevărul Adevărul,
METEO Vremea ramane calda in cea mai mare pare a tarii, insa nu scapam de ploi

In urmatoarele zilei, vremea va ramane calda, insa va ploua in cea mai mare pare a tarii. in ceea ce priveste regimul termic, maximele se vor situa in jurul valorii de 26 de grade in jumatatea de vest si in centrul tarii, in timp ce in restul regiunilor acestea vor depasi constant 30 de grade. continuă pe Adevărul

Vodafone, aproape de cea mai mare achizitie din 2007 pana in prezent: Ofera 7,7 miliarde euro pe cel mai mare operator de cablu TV din Germania

Vodafone a decis sa cumpere cel mai mare operator de cablu TV din Germania, Kabel Deutschland, cu 7,7 miliarde euro 10 miliarde dolari), aceasta fiind cea mai mare achizitie a sa din 2007 si pana in prezent, informeaza Reuters. Contopirea celor doua companii va crea unul dintre cei mai mari operatori de comunicatii integrate TV, internet si telefonie), cu venituri de 11,5 miliarde euro, iar la finalul tranzactiei Vodafone va avea 32,4 milioane clienti de telefonie mobila, 5 milioane de clienti de internet si 7,6 milioane de clienti TV in Germania.

FOTO Noul Fiat 500 L cu 7 locuri, cea mai mare buburuza din istorie.

Fiat lanseaza saptamana viitoare cea mai mare versiune a modelului 500, o legenda in gama constructorului italian. Monovolumul cu 7 locuri este al doilea model lansat de Fiat anul acesta, dupa ce o alta versiune al lui 500, L Trekking, a fost prezentat la Geneva. Lansat pe segmentul masinilor de familie, modelul este propunerea celor de la Fiat pentru o masina mai mica decat un break de clasa compacta, dar cu spatiu pentru bagaje similar, mai mare decat un model de clasa mica, dar la fel de .

Cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra, finalizata pe blocul Neptun Deep

ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited EMEPRL) si OMV Petrom anunta ca au finalizat cu succes campania de achizitia seismica 3D pe blocul Neptun Deep, cea mai mare campanie de seismica 3D.

ExxonMobil si Petrom au finalizat cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra

ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited EMEPRL) si OMV Petrom anunta ca au finalizat cu succes campania de achizitia seismica 3D pe blocul Neptun Deep, cea mai mare campanie de seismica 3D.

Cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra, finalizata pe blocul Neptun Deep

ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited EMEPRL) si OMV Petrom au anuntat ca au finalizat cu succes campania de achizitia seismica 3D pe blocul Neptun Deep, cea mai mare campanie de seismica 3D inregistrata in Marea Neagra, acoperind o suprafata de peste 6. 000 de kilometri patrati, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Dusa: Repatrierea ranitilor din Muntenegru, cea mai mare interventie aviatica medicalizata a MApN

Ministrul Apararii Mircea Dusa a declarat, luni seara, cand a prezentat, la Baza 90 din Otopeni, cele doua aeronave care ii vor aduce marti in tara pe romanii raniti in accidentul din Muntenegru, ca aceasta este cea mai mare interventie aviatica medicalizata a MApN, potrivit Mediafax.

Austria creste cheltuielile la 5 mld. euro dupa insolventa Alpine, cea mai mare insolventa postbelica din aceasta tara

Austria va creste cheltuielile publice anuale cu 500 de milioane de euro pentru sprijini economia, dupa ce compania de constructii Alpine Holding a declansat cel mai mare caz de insolventa produs in tara dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, scrie.

iPhone 5S, cea mai mare schimbare: Apple va concura cu Samsung, HTC si Nokia cu o camera foto mai buna

Apple are in lucru un nou iPhone, asta e clar, iar singura mare schimbare pe care o va aduce se pare ca va fi camera foto. Samsung Galaxy S4 si HTC One sunt principalele telefoane concurente, dar nici Nokia nu duce lipsa de camere bune.

Record la Moscova: Cea mai mare temperatura din ultimii 100 de ani.

Un record de temperatura maxima s-a inregistrat joi la Moscova, unde termometrele au indicat 31,8 grade Celsius, cu 0,4 grade mai mult decat in 1911, informeaza Mediafax. Temperatura maxima a fost inregistrata la ora 17. 00, ora Romaniei). Temperatura inregistrata joi a fost cu 8 grade Celsius peste media acestei perioade. Meteorologii rusi prognozeaza ca spre sfarsitul saptamanii temperatura aerului va fi in scadere, urmand ca saptamana viitoare sa se incalzeasca din nou.

Germanos si Bilete.ro isi dau mana formand cea mai mare retea de ticketing din Romania

Incepand de miercuri, Bilete. ro , jucator important pe piata de ticketing din Romania, isi extinde reteaua printr-un parteneriat cu Germanos. Astfel, prin intermediul celor peste 200 de magazine Germanos de pe intreg teritoriul tarii, Reteaua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )