Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meteo. Vremea se schimba radical duminica si luni

Antena3 Antena3,
Meteo. Vremea se schimba radical duminica si luni

Vremea se va raci accentuat in Bucuresti, maxima termica nu va depasi 6 grade Celsius, iar precipitatiile sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare vor persista in urmatoarele zile, reiese din prognoza. continuă pe Antena3

Avertizare meteo: vremea se schimba radical. Ninsori si frig patrunzator in Baragan

De la temperaturi de aproape 20 de grade in Baragan, vremea se schimba radical de duminica dimineata. Frigul patrunzator, ploile, urmate de ninsori si vantul puternic ne vor da batai de cap. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis cod galben de vreme rea pentru mai multe judete, printre care si Ialomita.

Vremea se va schimba radical incepand de duminica

Meteorologii anunta ca dupa temperaturile de 20 de grade Celsius din aceste zile vremea se va schimba radical incepand de duminica.

Vremea o ia razna. Sambata vor fi 20 de grade, dar duminica va ninge

Meteorologii anunta ca dupa temperaturile de 20 de grade Celsius din aceste zile vremea se va schimba radical incepand de duminica.

Vremea se schimba radical. Constanta, sub atentionare Cod Galben de ploi si vant

Constanta se va afla sub atentionare Cod Galben de ploi si vant duminica, 18 martie, intre orele 8. 00 si 23. Temperaturile vor scadea la pragul inghetului.

Vremea se schimba radical in urmatoarele zile. Vor fi ploi si ninsori. Avertismentul venit de la Raed Arafat

Inca din data de 18 martie, vremea se va raci accentuant, in special in regiunile extracarpatice, unde vremea va deveni deosebit de rece pentru aceasta perioada. La nivelul intregii tari, se asteapta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )