Libnet.ro
UNICEF

06:45

METEO! Vremea se schimba RADICAL! Vezi PROGNOZA pentru perioada 14 ianuarie - 11 februarie

B1 B1,
METEO! Vremea se schimba RADICAL! Vezi PROGNOZA pentru perioada 14 ianuarie - 11 februarie

Meteorologii au emis prognoza pentru perioada 14 ianuarie - 11 februarie. Prognoza meteo 14 21 ianuarie 2019 Valorile termice vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana,. continuă pe B1

Prognoza meteo: Vremea rea face ravagii in ianuarie. Unde va fi prapad, cat va ninge si ce temperaturi se anunta

Dupa episoadele de ger cumplit, vremea va cunoaste o usoara incalzire, insa nu scapam de ploi, lapovita si ninsori abundente. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis prognoza lunara. Se anunta precipitatii puternice si temperaturi scazute.

Obiectul banal din dormitor care iti poate schimba radical viata sexuala

Megan Stubbs, sexolog siexpert in relatii, a explicat pentru Elite Daily, cum un simplu obiect pe care toti il avem in dormitor poate schimba viata sexuala. Potrivit lui Megan, perna este cea care.

Prognoza pentru Bucuresti: Un strat nou de zapada se va depune n Capitala n orele urmatoare

Vremea va fi in general inchisa in Capitala in urmatoarele ore, iar incepand de joi seara si pe parcursul noptii va ninge, temporar ninsoarea va fi moderata cantitativ si se va depune strat nou de zapada a carui grosime va fi in medie de 12. 16 cm in dimineata zilei de vineri, informeaza Agerpres.

Corina Cretu: Romnia ar putea avea un buget pentru politica de coeziune cu 8 la suta mai mare pentru pentru perioada 2021 - 2027

Romania ar putea avea, potrivit propunerii Comisiei Europene, un buget pe politica de coeziune, pentru perioada 2021 - 2027, cu 8% mai mult fata de intervalul 2014 - 2020, respectiv de 31 miliarde de euro, a anuntat marti, pe Facebook, Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )