Libnet.ro
UNICEF

17:00

Meteorologi: Temperaturi negative, pana saptamana viitoare, in aproape toata tara

Hotnews Hotnews,
 Meteorologi: Temperaturi negative, pana saptamana viitoare, in aproape toata tara

Temperaturi negative se vor inregistra in aproape toata tara, pana saptamana viitoare, iar temperaturile pe timpul noptii vor cobori pana la -12 grade in estul Transilvaniei si in Moldova. Inclusiv in Capitala vor fi temperaturi scazute, astfel ca valorile minime vor atinge -6 grade. Vantul va avea intensificari de 45-55 de kilometri pe ora si vor fi perioade de timp cu ninsoare viscolita si spulberata, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Meteorologi: Temperaturi negative, pna saptamna viitoare, n aproape toata tara

Temperaturi negative se vor inregistra in aproape toata tara, pana saptamana viitoare, iar temperaturile pe timpul noptii vor cobori pana la -12 grade in estul Transilvaniei si in Moldova. Inclusiv in Capitala vor fi temperaturi scazute, astfel ca valorile minime vor atinge -6 grade. Vantul va avea intensificari de 45-55 de kilometri pe ora si vor fi perioade de timp cu ninsoare viscolita si spulberata, relateaza News. ro.

Meteorologi: Temperaturi negative, saptamana viitoare, in aproape toata tara

Temperaturi negative se vor inregistra in aproape toata tara, saptamana viitoare, iar temperaturile pe timpul noptii vor cobori pana la -12 grade in estul Transilvaniei si in Moldova. Inclusiv in Capitala vor fi temperaturi scazute, astfel ca valorile minime vor atinge -6 grade. Vantul va avea intensificari de 45-55 de kilometri pe ora si vor fi perioade de timp cu ninsoare viscolita si spulberata, relateaza News. ro.

METEO: Cel mai violent episod de iarna, pana saptamana viitoare, in aproape toata tara. Anuntul ANM

Un nou episod de iarna cumplita la final de luna martie. Meteorologii au anuntat cod galben de viscol. Este insa doar inceputul. Din noaptea de joi spre vineri, sudul tarii se va afla sub cod portocaliu de.

SANITAS: Sindicalistii vor picheta saptamana viitoare ministerele Muncii si Sanatatii

Sindicalistii de la SANITAS vor picheta saptamana viitoare ministerele Muncii si Sanatatii pentru a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )