Libnet.ro
UNICEF

23:30

Meteorologii anunta ninsori n Capitala n urmatoarele zile. Stratul de zapada va fi de 6-10 cm

Hotnews Hotnews,
 Meteorologii anunta ninsori n Capitala n urmatoarele zile. Stratul de zapada va fi de 6-10 cm

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ninsori in urmatoarele zile in Capitala, precizand ca stratul de zapada va ajunge la 6-10 cm. Temperaturile vor fi intre -3 grade si 1 grad Celsius. continuă pe Hotnews

Atentionare meteo! ANM anunta ninsori in Capitala in urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ninsori in urmatoarele zile, in Capitala, precizand ca stratul de zapada va ajunge la 6-10 cm. Temperaturile vor fi intre minus trei grade si un grad Ce.

Unde si cand vor fi ninsori si ger in urmatoarele zile. Un ciclon mediteranean strabate Romania

Un ciclon mediteranean loveste Romania, avertizeaza meteorologii, care afirma ca frigul nu va lipsi in urmatoarele zile. Vremea se mentine foarte rece in aceasta saptamana, iar ninsorilevor fi prezente in special in zona de munte, unde se va asterne un strat consistent de zapada.

ANM anunta ninsori in Moldova si precipitatii mixte in Dobrogea si sudul Munteniei. Ninsorile sunt asteptate si in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca de miercuri seara pana vineri la pranz sunt asteptate ninsori si strat nou de zapada, si intensificari temporare ale vantului in special in Moldova. in Muntenia sunt asteptate precipitatii mixte, iar in Capitala sunt asteptate ninsori.

Prognoza meteo: De cand cresc temperaturile. Cat de frig se face in urmatoarele zile si unde mai ninge

Gerul nu se slabeste nici in urmatoarele zile. Va fi frig patrunzator in majoritatea regiunilor si va ninge slab. Abia de miercuri, temperaturile incep sa mai creasca si vor atinge normalul perioadei.

Vremea. Meteorologii avertizeaza! Ninsori, viscol, precipitatii mixte si polei in toata tara, pana vineri

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare de ninsori, viscol, precipitatii mixte si polei, valabila la nivelul intregii tari de miercuri seara, pana vineri, la orele.

Meteorologii avertizeaza! Ninsori, viscol, precipitatii mixte si polei in toata tara, pana vineri

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare de ninsori, viscol, precipitatii mixte si polei, valabila la nivelul intregii tari de miercuri seara, pana vineri, la orele.

Meteorologii anunta vreme rece la nceputul saptamnii. Temperaturile vor ajunge la -16 grade Celsius

La inceputul saptamanii viitoare vremea va fi rece, iar temperatura maxima va fi intre -9 si 1 grad, anunta reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie, precizand ca noaptea de luni spre marti va fi cea mai rece din saptamana care urmeaza. in Capitala, temperatura nu va depasi 0 grade.

INP: Avertizare pentru soferi! in urmatoarele zile va ninge pe teritoriul R.Moldova

Inspectoratul National de Patrulare INP) atentioneaza toti conducatorii auto ca, potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, in umatoarele doua zile, pe teritoriul tarii va ninge slab, iar temperaturile vor scadea pana la 6 C ziua, iar noaptea pana la 10 C.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )