Libnet.ro
UNICEF

14:00

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata densa in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata densa in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, joi dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in noua judete din Muntenia si Transilvania, in orele urmatoare. Conform Administratiei. continuă pe Antena3

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in 17 judete si in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in 17 de judete din Transilvania, Muntenia si.

Alerta meteo: Cod galben de ceata densa in Capitala si in judetele Harghita si Covasna

Meteorologii au emis luni dimineata doua avertizari de vreme severa imediata pentru Bucuresti si pentru judetele Harghita si Covasna, referitoare la ceata densa care va scadea vizibilitatea la sub 200 de metri, iar izolat chiar sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

11 judete sunt, marti dimineata, sub avertizare cod galben de ceata. in unele judete, pe langa ceata va fi si burnita, transmite Administratia Nationala de Meteorologie.

Cod galben de ceata n 17 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in 17 de judete din Transilvania, Muntenia si Dobrogea, transmite Agerpres.

Cod galben de ceata n 11 judete

11 judete sunt, marti dimineata, sub avertizare cod galben de ceata. in unele judete, pe langa ceata va fi si burnita, transmite Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Ceata densa in tara! A fost dat peste cap traficul aerian. Ce ANUNTA meteorologii (VIDEO)

Ceata a pus stapanire atat pe 17 judete din tara, cat si pe Capitala. Meteorologii au emis un cod galben de ceata, care va dura pana la ora 12:00 in zonele: Prahova: Ploiesti, Mizil, Brazi, Urlati, .

Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Mai multe localitati din judetele Arges, Prahova si Dambovita se afla sub atentionare nowcasting Cod galben de ceata marti seara. Potrivit meteorologilor, in aceste zone, pana la ora 23:00, se va.

Alerta meteo. E cod galben de vant si ninsoare in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe atentionari cod galben de vant in cinci judete din tara, unde ninge viscolit in zonele inalte. Potrivit ANM, pana la ora 16 este.

Pericol pe sosele: Ceata densa scade vizibilitatea sub 50 de metri

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in 17 de judete din Transilvania, Muntenia si Dobrogea.

Cod galben de ceata si vizibilitate redusa in localitati din 11 judete

Meteorologii au emis, marti dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in urmatoarele ore, in localitati din 11 judete situate in Transilvania,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )