Libnet.ro
UNICEF

17:30

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata pentru 19 judete din tara

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata pentru 19 judete din tara

Meteorologii au emis, sambata dimineata, avertizari cod galben de ceata pentru 11 judete. Potrivit ANM, este ceata in judetele Ialomita, Harghita, Botosani, Galati, Mures, Dolj, Constanta, Tulcea,. continuă pe Antena3

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata pentru 11 judete din tara

Meteorologii au emis, sambata dimineata, avertizari cod galben de ceata pentru 11 judete. Potrivit ANM, este ceata in judetele Ialomita, Harghita, Botosani, Galati, Mures, Dolj, Constanta, Tulcea,.

Cod galben de ceata in judetul Harghita

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un Cod galben de ceata valabil pentru mai multe localitati din judetul Harghita.

Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoasein 12 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa, valabile in 12de judete din zona Transilvaniei si a.

ALERTA METEO: 19 judete sub AVERTIZARE de ceata! in ce zone a turbat toamna...

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa, valabile in 19 de judete din Transilvania, Muntenia, Moldova.

Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, o avertizare cod galben de ceata in patru judete din zona Transilvaniei, din cauza acestui fenomen vizibilitatea fiind redusa. Astfel, ANM.

Cod galben de ceata n cinci judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, trei coduri galbene, valabile in localitati din judetele Cluj, Salaj, Bistrita Nasaud si Satu Mare pana la ora 10. 00 si in Harghita pana la ora 08.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )