Libnet.ro
UNICEF

20:30

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ninsoare in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ninsoare in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod galben de ninsoare si intensificari ale vantului, valabila in orele urmatoare in opt judete din. continuă pe Antena3

Atentionare meteo! Cod galben de vant in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod galben de vant, valabila in orele urmatoare in doua judete din Oltenia. Potrivit meteorologilor, pana la ora .

Cod portocaliu de viscol in mai multe judete. Meteorolog: Vor fi precipitatii in toate regiunile, sub toate formele

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare cod portocaliude ninsori si vant in mai multe judete din tara pana martidupa-amiaza. in Valcea, Gorj, Hunedoara.

Cod galben de ninsori pentru 24 de judete. Si n Bucuresti revin ploile si ninsorile, iar vremea se raceste

Meteorologii avertizeaza ca vremea se va raci, iar incepand de luni seara se vor intoarce ploile si ninsorile in majoritatea zonelor tarii. Pentru 24 de judete, meteorologii au emis avertizare cod galben de ninsori si viscol in zona montana. Si in Bucuresti vremea se va raci, iar de marti seara va ninge.

Meteorologii anunta URGIA: Cod Galben de NINSORI ABUNDENTE. Ce zone vor fi afectate (VIDEO)

Vesti cumplite de la meteorologi. Administratia de Meteorologie ANM) a emis luni o avertizare de Cod Galben de ninsori pentru mai multe judete din Romania: Caras - Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov,.

Cod galben de ceata si chiciura in opt judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare nowcasting Cod galben de ceata si chiciura, valabila pana la ora 11:00, in opt judete din zona Moldovei. Potrivit meteorologilor, in.

Cod galben de viscol pna miercuri dimineata n zone montane. Cum va fi vremea n alte regiuni si n Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat codul galben de viscol, care se refera acum la mai putine judete din zona montana. De asemenea, o informare meteo avertizeaza ca urmeaza precipitatii si intensificari ale vantului intr-o mare parte din tara.

Se strica vremea! Cod galben de ninsori si viscol, pentru 23 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o atentionare Cod galben de ninsori si viscol valabila pana miercuri noapte in zona montana a 23 de judete, respectiv o informare de precipitatii mi.

Cod galben de vant marti dimineata. Care sunt judetele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod galben de vant, valabila in orele urmatoare in doua judete din Oltenia. Potrivit meteorologilor, pana la ora .

Alerta meteo: Cod galben de vreme rea. Unde se muta ninsorile in urmatoarele ore

Sudul, centrul si estul tarii vor fi lovite de ninsori in urmatoarele ore. Administratia Naaionala de MeteorologieANM) a emis cod galben de vreme rea, valabil de marti, 12 februarie, ora 15. 00, si pana miercuri, 13 februarie, ora 08. 00, pentru jumatate din tara.

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Un numar de 105 de decese confirmate cu virus gripal au fost inregistrate de la inceputul sezonului rece 2018-2019, cele mai multe fiind in judetul Prahova 22 cazuri) si in municipiul Bucuresti 17.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )