Libnet.ro
UNICEF

08:45

Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, luni seara, mai multe avertizari nowcasting de ceata valabila pentru zece judete. Se va semnala ceata densa care va scadea vizibilitatea sub doua sute de metri, iar local sub 50 de. continuă pe Antena3

Avertizare ANM, mai multe judete din sudul tarii, acoperite de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni seara atentionari nowcasting Cod galben de ceata.

Trafic inchis pe mai multe sectoare din DN 1A, DN 1E si DN 73A, de astazi pana duminica, pentru Raliul Brasovului

Mai multe sectoare de drum din DN 1A, DN 1E si DN 73A vor fi inchise, incepand de astazi si pana duminica, pentru organizarea celei de-a 47-a editii a Raliului Brasovului, anunta Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), potrivit news. ro.

Marsuri ale vietii in Bucuresti si in mai multe orase din tara: mesaje antiavort si in favoarea familiei traditionale

Evenimentul Mars pentru viata a avut loc sambata in Bucuresti si in mai multe orase, participantii declarandu-se impotriva avortului si in favoarea familiei traditionale si solicitand sprijin pentru viitoarele mame.

Dupa revolutia fiscala, jumatate din contractele de munca sunt pe salariul minim sau sub acest nivel, mai multe decat in 2017

Numarul contractelor de munca inregistrate a scazut ca urmare a modificarilor legislatiei fiscale intrate in vigoare la 1 ianuarie 2018. Totodata, sunt tot mai multe contracte la limita salariului minim pe economie sau chiar sub acest nivel, iar.

Nominalizari Premiile Muzicale Radio Romania 2018: cine sunt artistii care concureaza la cele mai multe categorii VIDEO

Cantaretii Andra, Smiley si Irina Rimes au cele mai multe nominalizari la Premiile Muzicale Radio Romania 2018, care vor fi acordate pe 16 aprilie, la Sala Radio din Bucuresti.

Celine Dion va fi operata si anuleaza mai multe concerte: Norocul meu s-a terminat

Cantareata canadiana Celine Dion 49 de ani) si-a anulat mai multe concerte pe care le avea programate in perioada 27 martie - 18 aprilie in Las Vegas, din cauza unor probleme de auz.

Peste 70 de trenuri anulate pe mai multe rute; toate sectiile de cale ferata sunt deschise

CFR Calatori a anulat astazi, din cauza zapezii si a viscolului, 72 de trenuri pe mai multe rute, in timp ce in Gara de Nord din Capitala se inregistreaza intarzieri cuprinse intre 20 si 65 de minute, informeaza compania.

CFR: 72 de trenuri, anulate pe mai multe rute; toate sectiile de cale ferata sunt deschise, dar se circula in conditii de iarna

72 de trenuri pe mai multe rute, in timp ce in Gara de Nord din Capitala se inregistreaza intarzieri cuprinse intre 20 si 65 de minute. Circulatia trenurilor se desfasoara in conditii de iarna, dar toate sectiile de cale ferata sunt deschise, a anuntat Compania.

Mai multe state UE intentioneaza sa ia masuri in cazul Skripal. Iohannis, la Bruxelles: expulzarea unor diplomati rusi, o chestiune de securitate nationala

Mai multe state membre UE au anuntat vineri, la Bruxelles, ca iau in calcul sa adopte in zilele urmatoare masuri la nivel national impotriva Rusiei, precum expulzari de diplomati, in urma otravirii fostului spion rus Serghei Skripal pe teritoriul britanic.

Atac armat in Franta. Mai multe persoane au fost luate ostatice

Atac armat intr-un supermarket din Franta. Mai multe persoane au fost luate ostatice. Se pare ca s-au tras mai multe focuri de arma la locul incidentului. Stire in curs de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )