Libnet.ro
UNICEF

19:45

Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Judetele Ialomita, Braila, Buzau si Calarasi se afla sub cond galben de ceata, joi dimineata, in timp ce pentru judetul Caras-Severin meteorologii au emis atentionare de vant puternic. Potrivit. continuă pe Antena3

Alerta meteo. Cod galben de averse si descarcari electrice pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice, valabila in zone din Crisana. Potrivit meteorologilor, pana la ora.

UPDATE Cod portocaliu si Cod galben de furtuni in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod portocaliu si Cod galben de furtuni, ploi torentiale si descarcari electrice, valabile pentru mai multe judete din tara.

Alertameteo!Cod galben de furtuna in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti o avertizare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice, valabila in patru judete din Moldova, pe durata urmatoarei.

Criza politica din Armenia continua: Protestatarii au blocat mai multe drumuri din Capitala si soseaua spre aeroport

Protestatari din Armenia au blocat miercuri cateva artere rutiere in capitala Erevan si o sosea spre aeroport, dupa ce opozantul Nikol Pashinyan, liderul protestelor, a anuntat marti o campanie nationala de nesupunere civica ca urmare a respingerii de catre parlament a candidaturii sale la functia de premier, informeaza Reuters.

Cod portocaliu si Cod galben de furtuni, in sapte judete din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod portocaliu si Cod galben de furtuni, ploi torentiale si descarcari electrice, valabile pentru mai multe judete din tara.

Perchezitii MASIVE in 11 judete din tara! Prejudiciul in dosar se ridica la 500.000 de euro

Politistii fac joi mai multe perchezitii in unsprezece judete, la sedii de firme si la administratori care ar fi inregistrat in contabilitate facturi in baza unor operatiuni comerciale fictive, pentru care ar.

Ce declaratii trebuie sa depuna pana sambata angajatii part time cu mai multe contracte de munca

Angajatii part time sau cu plata in acord care au mai multe contracte de munca trebuie sa depuna la fiecare angajator, pana sambata, o declaratie pe propria raspundere ca au obtinut in luna aprilie 2019 venituri de cel putin 1. 900 de lei brut.

Ce declaratii trebuie sa depuna pana sambata angajatii part-time cu mai multe contracte de munca

Angajatii part-time sau cu plata in acord care au mai multe contracte de munca trebuie sa depuna la fiecare angajator, pana sambata, o declaratie pe propria raspundere ca au obtinut in luna aprilie 2019 venituri de cel putin 1. 900 de lei brut.

Daraban, Camera de Comert a Romaniei: este timpul sa consumam mai multe produse romanesti. Deficitul comercial creste exponential

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihai Daraban, a declarat joi ca sunt multe de facut in domeniul agricol, dincolo de productiile record, impunandu-se sa consumam mai multe produse romanesti si sa exportam produse romanesti cu valoarea adaugata pentru a mai diminua din deficitul comercial.

Simona Halep a egalat-o pe Dinara Safina - Jucatoarele fara Grand Slam cstigat cu cele mai multe saptamni (n.r. 26) pe locul 1 n clasamentul WTA

Simona Halep bifeaza saptamana cu numarul 26 pe locul intai in lume, peformanta cu care o egaleaza pe Dinara Safina. Cele doua sportive sunt jucatoarele fara Grand Slam castigat cu cele mai multe saptamani in pozitia de lider al clasamentului WTA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )