Libnet.ro
UNICEF

11:15

Meteorologii au emis Cod galben de vijelii si ploi torentiale in 24 de judete, valabil de luni seara si pana miercuri dimineata

Adevărul Adevărul,
Meteorologii au emis Cod galben de vijelii si ploi torentiale in 24 de judete, valabil de luni seara si pana miercuri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o atentionare Cod galben de vijelii si ploi torentiale pentru 24 de judete din cea mai mare parte a regiunilor tarii, de luni seara pana miercuri dimineata. Cantitatile de precipitatii vor depasi 60 de litri pe metru patrat, iar disconfortul termic va fi si el accentuat, mai ales in cursul zilei de marti. continuă pe Adevărul

Cod galben de vijelii si ploi torentiale de luni seara pana miercuri in aproape toata tara. Vezi harta pentru a vedea ce judete sunt afectate

Meteorologii au emis, luni, o atentionare cod galben de vijelii si ploi torentiale pentru toate zonele de munte, precum si in Banat, Crisana, Oltenia, Maramures, Transilvania, nord-vestul Moldovei si vestul Munteniei, valabila pana miercuri dimineata, la ora 3.

Cod galben de vijelii. Care sunt zonele cele mai afectate de vremea rea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o avertizare Cod galben de ploi insemnate cantitativ si furtuni, valabila pana miercuri dimineata.

Schimbari extreme de vreme: Dupa canicula, cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii (FOTO, VIDEO)

Vremea trece de la o extrema la alta. Dupa caldurile sufocante din ultimele zile, vom avea parte de furtuni si temperaturi mult sub medie. Meteorologii au emis un cod galben de de instabilitate atmosferica.

Judetele Prahova, Buzau, Tulcea si Constanta, sub cod galben de inundatii locale. Cinci judete sunt sub cod portocaliu de furtuni

Judetele Prahova, Buzau, Tulcea si Constanta sunt, duminica, sub avertizare cod galben de inundatii locale, viituri si scurgeri de pe versanti, in timp ce judetele Arad, Caras-Severin, Neamt, Suceava si Harghita sunt sub cod portocaliu de furtuni, anunta News. ro. Zeci de localitati din majoritatea zonelor tarii se afla sub cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina.

Peste 2.800 de pompieri sunt gata sa intervina in judetele care intra sub cod galben. Se asteapta ploaie, grindina si vijelii

Peste 2. 800 de pompieri, cu 470 de mijloace tehnice, sunt pregatiti sa intervina pentru diminuarea efectelor vijeliilor, a ploilor abundente si a grindinei care este prognozata, incepand de luni seara, in 30 de judete din Banat, Crisana, Oltenia, Maramures, Transilvania, nord-vestul Moldovei si vestul Munteniei, acestea urmand sa intre sub cod galben.

Anunt important de la meteorologi! Furtuni si ploi torentiale in Moldova, Dobrogea si Muntenia, in urmatoarele ore

Judete din zona Moldovei, Dobrogei si Munteniei sunt vizate de o serie de atentionari nowcasting Cod portocaliu de ploi si descarcari electrice, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Furtuni si ploi torentiale in Moldova, Dobrogea si Muntenia, in urmatoarele ore

Judete din zona Moldovei, Dobrogei si Munteniei sunt vizate de o serie de atentionari nowcasting Cod portocaliu de ploi si descarcari electrice, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Cod galben de poluare a aerului cu dioxid de azot

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis avertizare de Cod galben de poluare a aerului din Chisinau cu dioxid de azot. Concentratia medie de dioxid de azot a depasit norma de 3,9 ori, transmite IPN.

Atentionare ANM. Cod Galben de furtuni pentru trei sferturi din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat un Cod Galben de furtuni pentru trei sferturi din tara. Codul Galben intra in vigoare la ora 20. 00, pana miercuri la ora 3. 00 si vizeaza.

Capitala este sub atentionare de Cod galben de vijelie si grindina

Municipiul Bucuresti este, luni, pana la ora 20. 00, sub atentionare de Cod galben de descarcari electrice, averse si grindina de mici dimensiuniu, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )