Libnet.ro
UNICEF

16:30

Meteorologii au facut anuntul: Ce se intampla cu vremea in acest weekend. Pe litoral...

B1 B1,
Meteorologii au facut anuntul: Ce se intampla cu vremea in acest weekend. Pe litoral...

Urmeaza un weekend cu vreme frumoasa in cea mai mare parte a tarii. Meteorologii anunta ca sambata si duminica ploile vor fi din ce in ce mai putine. Va fi o vreme predominant frumoasa in tara, c. continuă pe B1

Cum va fi vremea in acest weekend. Anuntul facut de meteorologi

Europa este lovita de canicula. Meteorologul ANM Oana Paduraru a precizat, la Antena 3, ca in perioada urmatoare, vremea se va ameliora si nu va mai ploua. Venim cu vesti bune. in aceasta noapte si main.

Ce se intampla cu PENSIILE dupa rectificarea bugetara: Viorica Dancila a facut anuntul! (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi seara prima rectificare bugetara efectuata in acest an de catre Guvern. in urma acesteia vor fi alocate 852 de milioane de lei in plus pentru bugetul de.

CCR a facut anuntul: Ce se intampla cu o lege importanta, contestata de Klaus Iohannis

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au anuntat ca vor discuta pe 26 septembrie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la Legea pentru modificarea Statutului alesilor locali, informeaza.

Acesta este anul cand va veni marele cutremur in Romania. Gheorghe Marmureanu a facut anuntul

Activitatea seismica s-a intensificat in Romania in ultima perioada, iar foarte multi oameni se intreaba daca un cutremur mare este iminent. Gheorghe Marmureanu a tinut sa faca lumina in acest subiect si a dezvaluit.

PSD-istii lui Dragnea pregatesc o noua OUG. Viorica Dancila a facut anuntul OFICIAL!

PSD-ul lui Liviu Dragnea anunta o noua OUG. Este vorba despre garantarea pachetelor de servicii turistice, astfel incat romanii sa nu mai piarda banii economisiti pentru concediu. Anuntul a fost facut de.

Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin: Medicii au facut anuntul TRIST dupa ce acesta a scuipat SANGE...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )