Libnet.ro
UNICEF

11:45

Meteorologul Gabriela Bancila, noi detalii despre vreme. Ce se va intampla in urmatoarele ore

Antena3 Antena3,
Meteorologul Gabriela Bancila, noi detalii despre vreme. Ce se va intampla in urmatoarele ore

Meteorologul Gabriela Bancila a prezentat in emisiunea Sinteza zilei noile detalii cu privire la vreme. Pentru partea de sud-est a tarii, dar si partea estica si centrala a Munteniei, fenomenele. continuă pe Antena3

Meteorologul Gabriela Bancila, noi detalii despre evolutia meteo in tumatoarele zile

Noi detalii despre Sebastian Ghita. Firma fostului deputat face afaceri cu Guvernul din Serbia

Firma lui Sebastian Ghita face afaceri cu Guvernul din Serbia, tara in care s-a refugiat pe motiv ca ar fi persecutat politic. Teamnet, compania infiintata de omul de afaceri, a incheiat un contract cu.

Corina Caragea, DETALII despre NUNTA! Planuiesc sa-mi cumpar bilete de avion, nu sa ma stresez cu formalitati

Prezentatoarea TV Corina Caragea a oferit detalii despre zvonurile legate de o eventuala nunta. Ea respins aceste informatii raspandite in presa si a declarat ca in acest moment prefera sa se dedice pasiunii.

Corina Caragea, DETALII despre NUNTA sa! Planuiesc sa...

Prezentatoarea TV Corina Caragea a oferit detalii despre zvonurile legate de o eventuala nunta. Ea respins aceste informatii raspandite in presa si a declarat ca in acest moment prefera sa se dedice pasiunii.

Primele detalii despre Star Wars Episodul IX au fost confirmate de regizor

Star Wars Episodul IX va incheia trilogia inceputa cu The Force Awakens la finele anului viitor si tocmai am aflat primele detalii despre pelicula. Nici o franciza nu este mai profitabila la ora actuala decat Star Wars. Filmele cu cel mai profitabile weekend-uri de premiera din toate timpurile fac parte din seria detinuta de Disney.

Anca Dragu: Nu stiu daca sunt prea multi angajati la stat, cu siguranta sunt prea haotici. Plus detalii despre viitorul partid al lui Dacian Ciolos

Anca Dragu, fost ministru al Finantelor in Guvernul Ciolos si membru al Platformei Romania 100, a vorbit intr-un interviu pentru HotNews. ro despre starea investitiilor publice in ultimii ani si perspectivele macroeconomice. Anca Dragu a explicat de ce investiile au scazut constant in ultimii ani, inclusiv in mandatul guvernului din care a facut parte, si a atentionat asupra lipsei de sustenabilitate a masurilor economice din ultimul an. Fostul ministru de Finante a anuntat ca se va inscrie probabil in viitorul partid al Platformei Romania 100, creata in jurul lui Dacian Ciolos, luand in calcul sa renunte la jobul de la Comisia Europeana pentru a intra in politica.

Liviu Dragnea, ultimele detalii despre demiterea lui Kovesi. Ce masuri se vor lua

Liviu Dragnea a sustinut o declaratie de presa, unde a vorbit despre demiterea lui Kovesi. Presedintele PSD a spus ca o posibila suspendarea a presedintelui Klaus Iohannis va fi exlcusa. Categoric nu luam .

EXCLUSIV. Noi dezvaluiri despre abuzurile procurorilor DNA. Probe fabricate de DNA in dosarul unui primar celebru

Apar noi dovezi ca procurorii DNA au lucrat cu inregistrari trucate. Pe baza acestora nu numai ca au deschis dosare penale, dar au si arestat preventiv. Un caz celebru este cel al primarului din Baia Mare,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )