Libnet.ro
UNICEF

12:45

METODA prin care 14 prahoveni AU iNSELAT banca. Lovitura de aproape 250.000 lei

B1 B1,
METODA prin care 14 prahoveni AU iNSELAT banca. Lovitura de aproape 250.000 lei

Metoda prin care 14 prahoveni au inselat banca. Lovitura de aproape 250. 000 lei Banii nu pica din cer! Au inteles acest lucru 14 prahoveni care au dorit sa le pice bani din cerasa ca au facut credite la. continuă pe B1

Senatul a adoptat tacit un proiect prin care se elimina toate pensiile speciale

Senatul a adoptat tacit, miercuri, un proiect de lege care abroga prevederile cu privire la pensiile speciale ale parlamentarilor, diplomatilor, functionarilor parlamentari, personalului auxiliar din instante si Avocatului Poporului, transmite Agerpres.

Kendall Jenner 20 de tinute prin care s-a vazut aproape tot

Kendall Jenner, sora mai mica a lui Kim Kardashian, este extrem de indrazneata atunci cand vine vorba despre tinutele pe care alege sa le poarte si prin care adesea i se vad nurii. Iata 20 dintre cele mai sexy tinute purtate de ea de-a lungul vremii.

Curtea Suprema din Louisiana declara neconstitutionala legea prin care e restrictionat avortul

Joi seara magistratii de la Curtea Suprema din Louisiana s-au reunit pentru a vota constitutionalitatea unei legi din 2014 despre care oponentii sustin ca, daca ar fi aplicata, ar duce la inchiderea majoritatii clinicilor unde se fac avorturi la cerere si ar lasa un singur doctor eligibil pentru procedura, relateaza Washington Post.

Curtea Suprema declara neconstitutionala legea prin care e restrictionat avortul n Louisiana

Joi seara magistratii de la Curtea Suprema s-au reunit pentru a vota constitutionalitatea unei legi din 2014 despre care oponentii sustin ca, daca ar fi aplicata, ar duce la inchiderea majoritatii clinicilor unde se fac avorturi la cerere si ar lasa un singur doctor eligibil pentru procedura, relateaza Washington Post.

Frans Timmermans i-a solicitat premierului Dancila sa raspunda la scrisoarea prin care isi exprima ingrijorarea fata de recursul in anulare

Viorica Dancila nu scapa de asumarea raspunderii privind intentia de adoptarea a unei ordonante de urgenta prin recursul in anulare. Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a solicitat in.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )