Libnet.ro
UNICEF

12:15

Metoda prin care hotii bulgari reusesc sa deschida orice masina din Romania

B1 B1,
Metoda prin care hotii bulgari reusesc sa deschida orice masina din Romania

Hotii bulgari au o noua metoda de furt si, din pacate, o familie de romani din Mangalia le-au picat in plasa. Plecati sa sarbatoreasca minivacanta de 1 Mai in turcia, acestia s-au oprit la drumul de. continuă pe B1

Metoda prin care hotii bulgari reusesc sa deschida orice masina din Romania

Hotii bulgari au o noua metoda de furt si, din pacate, o familie de romani din Mangalia le-au picat in plasa. Plecati sa sarbatoreasca minivacanta de 1 Mai in turcia, acestia s-au oprit la drumul de.

VIDEO Metoda prin care actioneaza talharii din Ialomita care pandesc masinile lasate pe avarii

In Romania se fura ca in codru si fara nicio exagerare, numai in judetul Ialomita au avut loc zeci de jafuri la drumul mare in ultima perioada.

ncepe procesul prin care fosta sefa a NN Pensii cere anularea sanctiunii istorice aplicate de ASF n scandalul posibilei nationalizari a pilonului II de pensii

Curtea de Apel Bucuresti a afisat, pentru data de 8 mai, primul termen al procesului prin care Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii cere anularea sanctiunii istorice aplicate de ASF in primavara anului trecut in scandalul posibilei nationalizari a pilonului II de pensii. in aprilie 2017, ASF a sanctionat NN Pensii cu o amenda istorica de 750. 000 lei, iar Ralucai Tintoiu i-a retras autorizatia de director general si i-a aplicat o amenda de 100. 000 lei, dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus ca ASF ar trebui sa actioneze foarte dur.

Mai tare ca metoda accidentul: Escrocheria prin care au fost pacaliti si mai multi oameni, cu sume de bani mult mai mari

Politistii din India au reusit sa restructureze o retea care a pacalit timp de un an contribuabilii din Statele Unite. Sub pretextul ca au de achitat diverse impozite catre Fisc, indienii ii sunau pe.

Cele mai cunoscute organizatii criminale din istorie. Metodele incredibile prin care isi eliminau adversarii

Asasinul este cunoscut, in general, pentru faptul ca ucide orice tinta pe care o considera periculoasa. in cazul in care mai multi indivizi realizeaza ca au aceleasi tinte si aceleasi scopuri pentru a.

Faze tari: Adevarul despre ce se intampla cu creierul dupa ce mori; Superba comuna din Apuseni unde primesti 1.000 de euro daca te muti. Ce conditii trebuie sa indeplineasca doritorii; Modurile ridicole prin care oamenii au cautat sa arate mai bine

Masinile parcate neregulamentar de la malul marii, acoperite cu hartie igienica de nemultumiti Romanii ajunsi la mare in ultimele zile au avut mari batai de cap cu turistii care au parcat pe. Povestea lui Jean Chrissoveloni, stra-stranepotul celui care a pus bazele primei banci romanesti acum 170 de ani Stra-strabunicul a pus bazele primei banci autohtone. Dupa 170 de.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )