Libnet.ro
UNICEF

18:30

Metode ingenioase prin care poti afla daca partenerul te inseala

Adevărul Adevărul,
Metode ingenioase prin care poti afla daca partenerul te inseala

De multe ori, femeile banuiesc partenerul de infidelitate chiar daca el nu arata semne clare care sa le puna pe ganduri. Exista metode mai discrete prin ele pot verifica acest lucru. continuă pe Adevărul

Cum poti afla daca ai mostenit o forma de cancer: singurul departament din Romania care identifica de timpuriu teribila boala ascunsa

Intr-o familie in care bunica si mama au suferit de cancer mamar, urmasele trebuie sa-si faca investigatii amanuntite pentru evaluarea riscului de a mosteni boala, care se incadreaza in denumirea de diagnostic molecular. Rezultatul acestor teste nu este o condamnare, ci trebuie privit doar ca un semnal de alarma, spun specialistii.

Hotelul in care poti fi astronaut pentru o noapte

Cutoata frenezia spatiala din ultimele zile, unele afaceri ar putea avea mult de castigat. Acesta este cazul unui hotel din Elvetia, care doreste sa le ofere oaspetilor o experienta spatiala. Hotelul Grand Kameha din Zurich pune la dispozitia musafirilor apartamente spatiale, inspirate din Statia Spatiala Internationala, cu o multime de detalii astronautice, totul pentru doua [] Hotelul in care poti fi astronaut pentru o noapte Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

PNL ii cere lui Ciorbea sa atace la CCR ordonanta prin care se reconstituie consilii locale dizolvate

Ioan Balan, vicepresedintele PNL, a anuntat, vineri, la Suceava, ca liberalii ii cer Avocatului Poporului sa atace la Curtea Constitutionala ordonanta Guvernului prin care se reconstituie consilii locale dizolvate prin deciziile instantelor, aratand ca prin aceasta OUG prefectul e transformat in seic local .

Actiuni simple prin care iti ridici energia in maximum 20 de minute

Ai si zile in care n-ai energie? Cu totii avem! Sunt putine lucruri in viata mai neplacute decat a nu avea energie Unii dintre noi au gasit din intamplare sau prin cautare asidua) moduri prin care.

Antonia si drama prin care a trecut dupa nastere

A devenit mamica pentru a doua oara in urma cu ceva timp, dar Antonia abia acum a rupt tacerea si a povestit drama prin care a trecut, dupa ce l-a adus pe lume pe Dominic.

Un senator PNL propune o initiativa legislativa prin care plagiatul este asimilat inselaciunii si pedepsit cu inchisoarea

Senatorul PNL Mihaela Popa a anuntat, joi, ca a semnat o initiativa legislativa prin care plagiatul este asimilat inselaciunii. Senatorul Mihaela Popa, care este fost cadru didactic, considera ca este necesara pedepsirea cu inchisoarea a celor care isi plagiaza lucrarile de doctorat.

Pinguini furati, artefacte stricate si multe alte moduri prin care turistii distrug ce-i inconjoara

Duminica am sarbatorit ziua mondiala a turismului, adica schimburile culturale, stimulii economici si noile perspective capatate dupa descoperirea unei noi destinatii. Dar turismul inseamna mai mult de atat. in fiecare zi au loc incidente care confera o reputatie proasta termenului de turist, de la distrugerea artefactelor, la ranirea animalelor si deranjarea linistii publice. Multe artefacte au [] Pinguini furati, artefacte stricate si multe alte moduri prin care turistii distrug ce-i inconjoara Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum poti verifica daca masina ta Volkswagen are instalat softul-problema

Peste 100 de mii de masini marca Audi, Volkswagen, Seat si Skoda vor fi chemate in service-urile din Romania, dupa ce au fost identificate ca au instalate softuri care pacalesc testele de poluare. Clientii.

Desfigurarea Bucurestiului cu constructii ilegale e mai dificila: Tribunalul Bucuresti a stabilit un precedent prin care demolarea unui bloc ilegal devine mai simpla

Tribunalul Bucuresti a decis la finalul lunii septembrie anularea autorizatiilor de construire emise de Primaria sectorului 6 pentru ridicarea unui bloc cu trei etaje si mansarda pe str. Cetatea de Balta nr. 107 A linga teatrul Masca), intr-o zona de case, si a decis demolarea constructiei pe cheltuiala investitorului care l-a ridicat. Decizia poate fi atacata cu recurs. In cazul in care decizia ramane definitiva, iar investitorul nu se conformeaza, acesta risca sa plateasca daune in cuantum de 1000 lei pe zi. In prezent blocul este finalizat. Ce sentinte pentru demolare mai exista in Capitala si de ce nu s-a pus nici una in practica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )