Libnet.ro
UNICEF

20:45

Metode mai putin cunoscute de imbunatire a vederii

Antena3 Antena3,
Metode mai putin cunoscute de imbunatire a vederii

Multi oameni poarta ochelari si nu s-au gandit niciodata ca pot exista tratamente alternative pentru miopie. Ochelarii de vedere, insa, sunt ca un plasture: sunt o solutie rapida si nu rezolva problema de la. continuă pe Antena3

Lucruri mai putin cunoscute despre buric. Cate bacterii sunt aici, care mamifere nu au buric

Forma buricului este unica pentru fiecare om si ramane primul semn de dupa nastere. Totodata, exista mamifere carora le lipseste inelul ombilical.

Interventii pe banda rulanta ale salvamontistilor: Zeci de turisti au fost RANITI pe partii in mai putin de 24 de ore(VIDEO)

Interventii contracronometru in statiunile montane. in mai putin de 24 de ore, 52 de turisti au fost raniti pe partii si au avut nevoie de ajutorul medicilor, informeaza B1 TV. Multi dintre ei au ajuns in st.

RENAULT investeste tot mai putin in DIESEL: Pana in 2022, circa 60% din gama va fi electrificata

Renault investeste tot mai putin in tehnologia diesel, dupa ce a fost inregistrata o scadere semnificativa pentru acest segment de autoturisme. intr-o discutie cu jurnalisti din Romania, in Spania, la.

Jumatate dintre copiii care au nevoie de tratamentul cariilor dentare au mai putin de 6 ani - studiu

Numarul copiilor pana in varsta de 3 ani dusi pentru prima data la medicul dentist pentru consult stomatologic s-a triplat in ultimii doi ani, insa 47 la suta dintre copiii care au nevoie de tratament pentru cariile dentare au mai putin de 6 ani, arata un studiu citat de news. ro.

Uber lanseaza un nou serviciu pentru clientii sai. Acestia vor cheltui mai putin

Compania Uber vine cu un nou serviciu pentru clientii sai. Acesta se numeste Express Pool si a fost gandit pentru a ajuta mai multe persoane sa ajunga rapid la destinatie. Astfel, Uber ia in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )