Libnet.ro
UNICEF

20:15

Metropola care inregistreaza deficit bugetar prima data in ultimii 15 ani. Ce i-a provocat declinul

Adevărul Adevărul,
Metropola care inregistreaza deficit bugetar prima data in ultimii 15 ani. Ce i-a provocat declinul

Una dintre cele mai expansive economii la nivel mondial, recunoscuta in intreaga lume pentru modul chibzuit in care-si gestioneaza investitiile, va inregistra pentru prima data in ultimii 15 ani un deficit bugetar. continuă pe Adevărul

Mesajul unui tanar militar, dupa ce a defilat pentru prima data de Ziua Marii Uniri. Ce mesaj are pentru toti romanii

Pentru militarii romani este o mare onoare sa defileze la parada militara organizta pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei, pe 1 decembrie. Dupa ce a participat pentru prima data la un astfel de eveniment si a fost profund impresionat, un tanar militar a postat pe Facebook un mesaj plin de emotie. Mesajul unui tanar .

Financial report Vestile proaste despre femeile aflate in posturi de conducere. Angela Merkel va vizita pentru prima data lagarul nazist de la Auschwitz. Cine spune adevarul in Rusia?

Financial Times: Vestile proaste despre femeile aflate in posturi de conducere * Les Echos: Social-democratii fac un viraj la stanga amenintator pentru Angela Merkel * La Libre Belgique: Angela Merkel va vizita pentru prima data lagarul nazist de la Auschwitz * Nezavisimaia Gazeta: Cine spune adevarul in Rusia? * Stiri pe scurt: in Romania durere si putina speranta la procesul revolutiei din 1989 Le Point).

HONG KONG - LA PRIMUL DEFICIT BUGETAR DIN ULTIMII 15 ANI Cosea: Criza care urmeaza va veni din zona Chinei

Criza financiara care urmeaza nu va mai veni dinspre SUA, ci din zona Chinei, este de parere profesorul de economie Mircea Cosea, apreciind ca reducerea importurilor pe care China le face afecteaza intreaga lume, iar acest lucru inseamna inceputul unei recesiuni.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )