Libnet.ro
UNICEF

01:05

Metrorex anunta ca nu va nchide smbata, n timpul mitingului PSD, statia Piata Victoriei

Hotnews Hotnews,
 Metrorex anunta ca nu va nchide smbata, n timpul mitingului PSD, statia Piata Victoriei

Metrorex informeaza, vineri ca in contextul evenimentelor ce vor avea loc sambata, 9 iunie, statia Piata Victoriei nu va fi inchisa decat daca reprezentantii institutiilor abilitate in asigurarea ordinii si sigurantei publice vor cere acest lucru, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Decizia Metrorex privind statia Piata Victoriei, in timpul mitingului PSD

Metrorex a anuntat ca statia de metrou Victorei va fi inchisape perioada desfasurarii mitingului PSD. De asemenea, IGPR anuntamai multe restrictii de trafic. Metrorex informeaza ca, in.

Ce face Klaus Iohannis in timpul mitingului PSD

Klaus Iohannis nu numai ca sta departe de mitingul PSD, dar a si plecat din Bucuresti. Presedintele este acum in Sibiu, asta dupa ce s-a intors dintr-o vizita de doua zile in Polonia. Mai mult, in.

Metrorex anunta ca statia Piata Victoriei a fost nschisa din cauza mitingului PSD. Statia va fi deschisa la solicitarea institutilor abilitate

Metrorex a anuntat sambata ca, la nivelul Directiei Generale de Monitorizare a Ordinii Publice, a fost luata decizia inchiderii statiei de metrou Piata Victoriei incepand cu ora 20. 00, informeaza news. ro.

Exclusiv: Plangere penala impotriva mitingului PSD

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei plangerea penala depusa de Mihai Politeanu impotriva mitingului PSD. Iata cum arata plangerea penala: Ma numesc Mihai Politeanu, membru al.

Plangere penala impotriva mitingului PSD

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei plangerea penala depusa de Mihai Politeanu impotriva mitingului PSD. Iata cum arata plangerea penala: Ma numesc Mihai Politeanu, membru al.

Codrin Stefanescu starneste HOHOTE DE RAS: in ziua mitingului PSD, TOATA CAPACITATEA de transport a Romaniei va fi ocupata! / Silviu Manastire: Aoleo, ce-o sa fie pe AUTOSTRAZI! (VIDEO)

In ziua mitingului PSD, toata capacitatea de transport a Romaniei va fi ocupata, a declarat, pentru B1 TV, social-democratul Codrin Stefanescu. intrebat cati oameni vor veni la mitingul din Piata Victoriei.

Ce se intampla cu metroul de la Victoriei in timpul mitingului PSD

Mitingul PSD, de sambata, 9 iunie, va da peste cap cam tot Bucurestiul, inclusiv metroul de la Piata Victoriei, asa ca daca ai treaba, planifica-ti drumurile din timp. ACTUALIZARE 9 IUNIE Metrorex sustine ca statia nu va fi inchis, conform HotNews. Societatea noastra este in continua legatura cu reprezentantii institutiilor abilitate in asigurarea ordinii si sigurantei [].

Coruptia Ucide anunta ca NU va initia demersuri de natura sa mpiedice desfasurarea mitingului PSD din Piata Victoriei si anunta un protest pentru ziua de duminica. Nu va lasati provocati

Coruptia Ucide anunta ca nu va initia demersuri de natura sa impiedice desfasurarea mitingului programat sambata, in Piata Victoriei, de PSD si anunta un protest pentru ziua de duminica. De asemenea, comunitatea precizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca prezenta in piata, chiar si pentru a manifesta pasnic, a contestarilor actualei puteri ar putea degenera inevitabil in conflicte si face apel la sustinatori sa nu se lase provocati.

Victor Ponta anunta esecul mitingului PSD: Ce o sa faca acum Daddy? ii trimite acasa pe cei 100.000 de oameni luati cu japca?

Victor Ponta sustine ca mitingul PSD a esuat odata cu amanarea de catre inalta Curte de Casatie si Justitie a sentintei in dosarul lui Liviu Dragnea deoarece, sustine fostul premier, singurul scop al.

VIDEO Dragnea, interpelat de ctiva protestatari rezist, la finalul mitingului PSD: De ce ne furi, de ce ne minti? / Justitie, nu coruptie!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost interpelat in Piata Victoriei, la finalul mitingului social-democratilor, de cativa protestatari rezist, care l-au intrebat daca a vazut o mizerie asemanatoare dupa anti-guvernamentale si care au scandat Justitie, nu coruptie!.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )