Libnet.ro
UNICEF

01:05

Metrorex si RATB introduc biletul unic: Experiment B1 TV in traficul din Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Metrorex si RATB introduc biletul unic: Experiment B1 TV in traficul din Bucuresti (VIDEO)

Metrorex si RATB introduc de duminica biletul unic. Tichetul valabil 60 minute va costa cinci lei, iar cel cu 10 calatorii de cate 60 minute pentru fiecare calatorie, 34 lei. Reporterii B1 TV au. continuă pe B1

Metrorex si RATB introduc la vanzare biletul unic

Metrorex si RATB introduc, de maine, la vanzare biletul unic, valabil 60 minute pe liniile urbane, la costul de 5 lei, potrivit unui comunicat de presa.

Metrorex si RATB introduc la vanzare, incepand de duminica, biletul unic de calatorie

Metrorex si Regia Autonoma de Transport Bucuresti introduc la vanzare, incepand de duminica, biletul unic, o facilitate pentru care pot opta calatorii ambilor operatori de transport din Bucuresti.

Biletul unic Metrorex - RATB intra duminica la vanzare

Metrorex si R. B introduc la vanzare, incepand de duminica, biletul unic, noile titluri de calatorie putand fi achizitionate de la punctele de vanzare ale ambelor companii, informeaza un comunicat transmis sambata de Metrorex.

Vesti bune pentru bucuresteni: Calatorii pot merge, de duminica, cu biletul unic RATB-Metrorex. Cat costa acesta

Metrorex si Regia Autonoma de Transport Bucuresti introduc la vanzare, incepand de duminica, biletul unic, o facilitate pentru care pot opta calatorii ambilor operatori de transport din.

Biletul unic de transport RATB-Metrorex va fi introdus la vanzare in acest weekend

Biletul unic de transport va fi introdus la vanzare de catre RATB si Metrorex incepand de duminica. Costul biletului unic este alcatuit din valoarea biletului R. B - 1,30 lei, costul biletului Metrorex in valoare de 2,50 lei, la care se adauga costul cardului si cheltuielile cu mentenanta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )