Libnet.ro
UNICEF

01:05

METROU DRUMUL TABEREI. Anunt de ultima ora in privinta metroului spre Drumul Taberei. Care e conditia sa fie gata in acest an

Antena3 Antena3,
METROU DRUMUL TABEREI. Anunt de ultima ora in privinta metroului spre Drumul Taberei. Care e conditia sa fie gata in acest an

Lucrarile la Magistrala 5 de metrou vor fi finalizate in totalitate pana in septembrie-octombrie, iar daca instanta va judeca in regim de urgenta contestatiile cu privire la sistemul de. continuă pe Antena3

Lucrarile la Magistrala 5 de metrou vor fi gata pna n octombrie, dar linia din Drumul Taberei risca sa ramna muzeu din cauza unui proces pe rol: Cerem sa se judece n regim de urgenta!

Lucrarile la Magistrala 5 de metrou vor fi finalizate in totalitate pana in septembrie-octombrie, insa noua linie din Drumul Taberei risca sa ramana muzeu si sa nu fie deschisa nici in 2019 daca instanta de judecata nu va lua o decizie in cazul contestatiilor depuse la licitatia privind sistemul de automatizare a metroului. Oficialii Metrorex spun ca au cerut ca dosarul sa se judece in regim de urgenta si ca termenul de finalizare al sistemului de automatizare - obiectul contestatiilor - de 9 luni, ar putea fi scurtat la 6 luni, daca se lucreaza in trei schimburi.

Cele mai importante doua obstacole care stau in calea metroului din Drumul Taberei

Lucrarile la metroul din Drumul Taberei vor fi gata in luna octombrie a acestui an, dar inca nu este sigura data la care va putea fi folosit de calatori, pentru ca a doua contestatie a sistemului de automatizare si siguranta a circulatie este.

Anunt de ultima ora facut de Ecaterina Andronescu in privinta copiilor cu nevoi speciale: Nici vorba de segregare

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a afirmat luni ca va merge la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), unde a fost reclamata in urma declaratiei sale privind copiii cu dificultati de.

ALOCATII 2019. Anunt de ultima ora facut de ministrul Muncii. De cand cresc alocatiile

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat ca proiectul ordonantei de urgenta privind majorarea alocatiilor pentru copii va intra in sedinta de guvern de marti, in masura in care va obtine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )