Libnet.ro
UNICEF

09:01

Mexic: Cel putin 12 persoane au murit dupa ce un autocar a cazut in prapastie

B1 B1,
Mexic: Cel putin 12 persoane au murit dupa ce un autocar a cazut in prapastie

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 25 au fost ranite dupa ce un autocar a cazut intr-o prapastie in apropierea orasului mexican Naucalpan, au anuntat autoritatile locale, citate de El Universal. continuă pe B1

Mexic: cel putin 12 persoane au murit dupa ce un autobuz a cazut 30 de metri intr-o prapastie

Cel putin 12 oameni au murit, iar alti 25 au fost raniti dupa ce un autocar a cazut in prapastie, in apropierea orasului mexican Naucalpan, anunta autoritatile regionale.

Cel putin 12 persoane decedate in urma unui accident produs in Mexic

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 25 au fost ranite dupa ce un autocar a cazut in prapastie, in apropierea orasului mexican Naucalpan, anunta autoritatile regionale, potrivit AFP.

Accident grav in Mexic: Cel putin 12 morti dupa ce un autocar a cazut in prapastie.

Cel putin 12 oameni au murit, iar alti 25 au fost raniti dupa ce un autocar a cazut in prapastie, in apropierea orasului mexican Naucalpan, informeaza Mediafax. Autocarul se deplasa spre orasul Toluca si traversa o zona muntoasa. Soferul a pierdut controlul, iar autocarul a cazut intr-o prapastie adanca de 30 de metri. La locul accidentului au fost trimise numeroase ambulante si echipe de descarcerare. Bilantul provizoriu al accidentului este de 12 morti si 25 de raniti.

Tennessee: Cel putin opt persoane au murit dupa ce un autocar s-a rasturnat (VIDEO)

Cel putin opt persoane au murit, joi, dupa ce un autocar s-a rasturnat in estul statului Tennessee, au anuntat autoritatile americane, citate de CNN. Autocarul transporta 18 membri ai unei biserici. Soferul.

Taifunul Wutip: Cel putin trei persoane au murit in Vietnam

Cel putin trei persoane si-au pierdut viata si alte 26 au fost ranite la trecerea taifunului Wutip prin centrul Vietnamului, care a provocat, de asemenea, pagube materiale importante, au indicat marti media oficiale, informeaza AFP.

Un vas cu emigranti africani s-a scufundat pe coasta italiana. Cel putin 94 de persoane au murit

Cel putin 94 de persoane si-au pierdut viata, dupa ce o ambarcatiune supraincarcata cu emigranti africani a fost cuprinsa de flacari si apoi s-a scufundat in apropiere de insula italiana Lampedusa. Peste.

Italia: Cel putin 93 de persoane au murit dupa ce o nava plina cu imigranti a naufragiat

UPDATE: 15:10: Bilantul victimelor naufragiului a ajuns la 93 de morti, informeaza Reuters. Cel putin 82 de persoane au decedat, joi, dupa ce un vapor care transporta imigranti a anufragiat in apropiere de.

Italia: Cel putin 82 de persoane au murit dupa ce o nava plina cu imigranti a naufragiat

Cel putin 82 de persoane au decedat, joi, dupa ce un vapor care transporta imigranti a anufragiat in apropiere de Lampedusa, Sicilia, in sudul Italiei, relateaza Reuters. Nava, la bordul careia se aflau.

Cel putin 93 de morti, dupa naufragiul unei nave cu imigranti in largul insulei Lampedusa.

Un vapor plin cu aproximativ 500 imigranti, veniti din Cornul Africii, a naufragiat, joi, in apropiere de Lampedusa Sicilia), in sudul Italiei, provocand moartea a cel putin 93 de persoane, iar alte aproximativ 151 au fost salvate, a anuntat un purtator de cuvant al Pazei de Coasta, transmite Mediafax. Pentru moment, avem 92 de morti si 151 de persoane salvate, declara un purtator de cuvant al Pazei de Coasta. Este o oroare, o oroare; aduc in continuu cadavre, a declarat, in .

Cel putin 50 de morti, dupa naufragiul unei nave in apropiere de Sicilia.

Un vapor plin cu imigranti a naufragiat, joi, in apropiere de Lampedusa Sicilia), in sudul Italiei, agentia Ansa anuntand ca echipele de salvare au recuperat 50 de cadavre, transmite Mediafax. Nava, care transporta aproximativ 500 de persoane, a luat foc in momentul in care pasagerii, in mare parte imigranti somalezi, au aprins focul ca semnal de alarma, dupa care s-a scufundat, a anuntat primarul insulei, Giusi Nicolini, pentru postul de stiri Sky TG24.

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )