Libnet.ro
UNICEF

17:45

MFE: 8,7 milioane euro pentru informatizarea institutiilor publice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFE: 8,7 milioane euro pentru informatizarea institutiilor publice

Ministerul Fondurilor Europene MFE), prin Autoritatea de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), anunta lansarea unui apel de proiecte pentru informatizarea institutiilor publice, cu un buget de 171 milioane lei aproximativ 8,7 milioane euro), conform unui comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

MFE: 38,7 milioane euro pentru informatizarea institutiilor publice

Ministerul Fondurilor Europene MFE), prin Autoritatea de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), anunta lansarea unui apel de proiecte pentru informatizarea institutiilor publice, cu un buget de 171 milioane lei aproximativ 38,7 milioane euro), conform unui comunicat remis azi redactiei.

De ce este nevoie de 100 milioane de euro pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania si cum va concura aceasta platformele TV de cablu si satelit

Implementarea televiziunii digitale terestre in Romania a fost estimata la circa 100 milioane de euro, incluzand costurile de finantare si tinand cont de investitia necesara implementarii noului sistem de televiziune in standard DVB-T2, care permite transmisia mai multor canale de televiziune, au precizat pentru HotNews. ro oficialii Societatii Nationale de Radiocomunicatii SNR). Televiziunea digitala terestra va putea fi receptionata la sfarsitul anului 2016 de 90% din populatia tarii si compania mizeaza ca multi telespectatori vor trece de la cablu si satelit pe receptia TV terestra in conditiile in care o buna parte din programele romanesti se vor putea receptiona fara plata.

Deficitul comercial a crescut la noua luni cu 108,7 milioane euro, la 4,28 miliarde euro

Deficitul comercial a crescut in primele noua luni cu 606 milioane lei 108,7 milioane euro) decat cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, la 19,024 miliarde lei 4,284 miliarde euro), exporturile.

Deficitul comercial creste la noua luni cu 108,7 milioane euro, pana la 4,28 miliarde euro

Deficitul comercial a crescut la 9 luni cu 606 milioane lei 108,7 milioane euro), comparativ cu nivelul inregistrat in aceeasi perioada din 2013. Deficitul a ajuns astfel la 19,024 miliarde lei 4,284 miliarde euro), desi exporturile au accelerat mai.

Brian May a platit 12.500 de euro pentru a-si transporta chitara in avion, la business class

Brian May, membru al trupei rock Queen, a platit 12. 500 de euro pentru a-si putea transporta chitara cu avionul, la business class, nedorind sa riste ca instrumentul muzical sa fie transportat cu celelalte bagaje de frica sa nu fie deteriorat, informeaza contactmusic. com.

Brian May a platit 12.500 de euro pentru a-si transporta chitara in avion, la business class

Brian May, membru al trupei rock Queen, a platit 12. 500 de euro pentru a-si putea transporta chitara cu avionul, la business class. El nu a dorist sa riste ca instrumentul muzical sa fie transportat cu celelalte bagaje de frica sa nu fie.

47 de perchezitii pentru evaziune cu masini second-hand. Gaura la bugetul de stat: 10 milioane euro

Peste 200 de politisti fac 47 de perchezitii in judetele Cluj, Alba si Prahova, intr-un caz de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 10 milioane de euro. Sunt vizate persoane care au achizitionat masini second-hand din spatiul intracomunitar, fara sa.

JLL: Investitiile imobiliare au atins 809 milioane euro, in primele noua luni

Volumul investitiilor imobiliare a ajuns la 809 milioane de euro, in primele noua luni ale anului, fiind un semn clar ca tara noastra a redevenit interesanta pentru investitori, potrivit unui studiu al companiei de consultanta imobiliara JLL.

Finantari POSDRU de pana la 5 milioane de euro, scoase in consultare publica

Organizatii non-guvernamentale, biserici, scoli sau firme de formare profesionala vor putea primi finantari europene prin POSDRU, in proiecte sociale cu valoare eligibila de pana la 5 milioane de euro, pentru sprijinirea persoanelor din zonele foste industrializate ale tarii, conform unor documente scoase in dezbatere publica duminica de Ministerul Fondurilor Europene.

Mitica Dragomir, trimis in judecata pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti i-a trimis, vineri, in judecata pe fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Dumitru Dragomir, si pe alti 42 de inculpati, pentru evaziune fiscala si spalare de bani, intr-un dosar cu un prejudiciu de circa 5,4 milioane euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2935 seconds )