Libnet.ro
UNICEF

21:15

MFE: Finantari de 25 milioane euro pentru cercetare in domeniul medical

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFE: Finantari de 25 milioane euro pentru cercetare in domeniul medical

Ministerul Fondurilor Europene MFE) lanseaza, prin Autoritatea de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Creserea Competitivitatii Economice POS CCE), axa prioritara 2, o noua cerere de proiecte in valoare de 25 milioane euro pentru dezvoltarea infrastructurii publice de cercetare-dezvoltare existente si crearea de noi infrastructuri: laboratoare, centre de cercetare. continuă pe Ziarul Bursa

Posta Romana are nevoie de 100 milioane euro pentru a furniza servicii similare unui operator european

Posta Romana are nevoie de investitii de 100 milioane de euro pentru a putea furniza servicii similare unui operator din Europa, bani care vor fi adusi de viitorul investitor strategic atras in urma procesului de privatizare, a declarat ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, potrivit surselor din presa.

O romanca, despagubita de CEDO cu 25.000 euro pentru neglijenta stomatologica

O romanca ar trebui sa fie despagubita cu 25. 000 de euro pentru o lucrare dentara facuta incorect, dupa ce nu i-a fost remis un raport privind posibila neglijenta medicala fara a se adresa instantei, iar apoi medicul a fost achitat, a hotarat Curtea.

O romanca, despagubita de CEDO cu 25.000 euro, pentru tratament stomatologic inadecvat

O romanca va fi despagubita cu 25. 000 de euro pentru o lucrare dentara facuta incorect, a hotarat Curtea Europeana a Drepturilor Omului. Cazul a avut loc in anul 2001. Femeia s-a plans dentistului ca are.

O romanca, despagubita de CEDO cu 25.000 euro, pentru tratament stomatologic inadecvat

O romanca ar urma sa fie despagubita cu 25. 000 de euro, pentru o lucrare dentara facuta incorect, dupa ce nu i-a fost remis un raport privind posibila neglijenta medicala fara a se adresa instantei, iar.

25 milioane de euro pentru dotarea laboratoarelor medicale

Ministerul Fondurilor Europene aloca 25 milioane de euro pentru dotarea laboratoarelor si centrelor de cercetare in domeniul medical din Romania.

Uniunea Europeana doneaza 30 milioane de euro pentru lupta impotriva Ebola

Uniunea Europeana doneaza 30 milioane de euro pentru lupta impotriva Ebola in Africa de Vest, a anuntat joi la New York Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene. Barroso a anuntat in cadrul unei.

MFE aloca 50 milioane de euro pentru formarea personalului medical

Ministerul Fondurilor Europene a alocat 50 de milioane de euro din fondurile POSDRU pentru formarea profesionala a personalului medical care efectueaza transplanturi in spitalele publice.

Profitul GEFCO a crescut cu 60%, la 32 de milioane euro, in primul semestru

Grupul GEFCO, jucator global in domeniul logisticii industriale si al logisticii auto, a inregistrat o crestere a profitului net de 60% in primul semestru al acestui an, pana la suma de 32 milioane euro, arata un comunicat remis astazi redactiei.

Sindicatul din TVR a sesizat Parchetul in cazul celor 4,5 milioane euro nerecuperate de la Splendid Media. Stelian Tanase: E o problema de dinainte de venirea mea la TVR

Sindicatul pentru Unitatea Salariatilor TV din TVR SPUSTV) a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 in privinta datoriei de aproximativ 4,5 milioane de euro pe care conducerile care s-au succedat la sefia SRTv nu au recuperat-o de la regia de publicitate Splendid Media, scrie Mediafax.

Barrier a investit peste 5 milioane euro intr-un centru de productie de tamplarie PVC

Barrier, companie producatoare de tamplarie PVC a inaugurat la Bacau un centru de productie de tamplarie PVC, investitia totala ridicandu-se la peste 5 milioane de euro, iar lucrarile au durat aproximativ 30 de luni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )