Libnet.ro
UNICEF

17:15

MFE: Fonduri de 60 de milioane de euro in proiecte POSCCE pentru firmele care isi cumpara echipamente de productie

Hotnews Hotnews,
 MFE: Fonduri de 60 de milioane de euro in proiecte POSCCE pentru firmele care isi cumpara echipamente de productie

Ministerul Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), lanseaza o cerere de proiecte, cu o valoare toatala de 60 de milioane de euro, destinata firmelor care isi achizitioneaza echipamente pentru majorarea capacitatii de productie. continuă pe Hotnews

MFE a lansat un apel de proiecte pentru cresterea competitivitatii firmelor, in valoare de 60 milioane euro

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a lansat un apel de proiecte in valoare de 60 milioane euro care urmareste cresterea competitivitatii firmelor si imbunatatirea potentialului de export, se arata intr-un comunicat remis azi redactiei.

ADR Centru ofera 60 milioane de euro nerambursabili pentru intreprinderi, prin POSCCE

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice din cadrul Ministerului Fondurilor Europene a lansat un nou apel de proiecte, cu un buget estimat la 60 milioane de euro, acesta fiind destinat atat intreprinderilor mici si mijlocii, cat si intreprinderilor mari.

A fost aprobat contractul dintre FRF si jucatorii nationalei. Din 8 milioane euro, 3 le vor reveni fotbalistilor

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat contractul cu jucatorii echipei nationale. in caz de calificare la turneul final al Campionatului European din 2016 fotbalistilor le vor reveni 3 milioane euro, din cele 8 pe care federatia le va incasa de la UEFA.

Romcab vrea sa imprumute 17,4 milioane euro de la mai multe banci

Producatorul de cabluri si conductori electrici Romcab Targu Mures MCAB), detinut de omul de afaceri Zoltan Prosszer, vrea sa contracteze credite de 17,4 milioane de euro si sa prelungeasca facilitati de finantare existente in valoare de 10,9 milioane de euro.

Comisia Europeana va restitui Romaniei 31,4 milioane euro in contul contributiei la bugetul comunitar

Uniunea Europeana va returna Romaniei o suma de 31,4 milioane de euro in contul contributiei la bugetul UE pentru perioada 1995-2013, ca urmare a ajustarilor efectuate in urma introducerii noii metodologii ESA 2010 pentru calculul produsului intern brut al statelor membre.

CE va restitui Romaniei 31,4 milioane euro in contul contributiei la bugetul UE

Uniunea Europeana va returna Romaniei o suma de 31,4 milioane de euro in contul contributiei la bugetul UE pentru perioada 1995-2013, ca urmare a ajustarilor efectuate in urma introducerii noii metodologii ESA 2010 pentru calculul produsului intern.

FT: Ce va restitui Romaniei 31,4 milioane euro, in urma revizuirii contributiei la bugetul UE

Uniunea Europeana va returna tarii noaste o suma de 31,4 milioane de euro, ca urmare a ajustarilor efectuate in urma introducerii noii metodologii ESA 2010 pentru calculul produsului intern brut al statelor membre, potrivit documentelor publicate vineri de cotidianul Financial Times.

Romania primeste inapoi de la CE 31,4 milioane euro, in contul contributiei la bugetul UE

Uniunea Europeana va returna Romaniei 31,4 milioane de euro, in contul contributiei la bugetul UE pentru perioada 1995-2013, ca urmare a ajustarilor efectuate in urma introducerii noii metodologii ESA 2010, pentru calculul produsului intern brut al statelor membre, relateaza Mediafax.

Lichiditate de peste 3,31 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 14. 128,35 lei 3. 191,10 euro).

Lichiditate de peste 2,27 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 10. 883,87 lei 2. 652,92 euro).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )