Libnet.ro
UNICEF

19:00

MFP: 28.500 de persoane au depus deja Formularul 600. Termenul a fost prorogat pentru data de 15 aprilie, desi este posibil ca declaratia sa fie eliminata

Adevărul Adevărul,
MFP: 28.500 de persoane au depus deja Formularul 600. Termenul a fost prorogat pentru data de 15 aprilie, desi este posibil ca declaratia sa fie eliminata

Formularul 600 a fost depus deja de 28. 500 de persoane, anunta Ministerul Finantelor, care transmite ca declaratia va putea fi depusa de contribuabilii persoane fizice pana la 15 aprilie 2018. Finantele nu explica insa ce se va intampla cu cei care au depus sau depun Formularul pana la noul termen daca declaratia va fi modificata sau eliminata intre timp. continuă pe Adevărul

Teodorovici: Formularul 600 nu mai trebuie depus

Romanii nu mai trebuie sa depuna Formularul 600, in conditiile in care Guvernul va gasi solutii in acest sens, a anuntat marti ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, relateaza News. ro.

Contribuabilii nu mai trebuie sa depuna formularul 600

Ministrul propus al Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat astazi ca formularul 600 urmeaza sa fie eliminat, iar contribuabilii nu mai trebuie sa il depuna.

Viorica Dancila: De saptamana aceasta vom renunta la formularul 600

Premierul desemnat Viorica Dancila a declarat, luni, in plenul Parlamentului, ca de saptamana aceasta vom renunta la formularul 600, iar cat timp va fi in functie nu se va introduce nicio taxa noua, potrivit Hotnews .

Teodorovici, veste incredibila despre Formularul 600

Formularul 600, care vizeaza obligatiile referitoare la contributiile sociale, ar putea fi unificat cu Declaratia 200, potrivit ministrului propus al Finantelor, Eugen Teodorovici. in prima.

Teodorovici: Formularul 600 si Declaratia 200 ar putea fi unificate

Formularul 600, care vizeaza obligatiile referitoare la contributiile sociale, ar putea fi unificat cu Declaratia 200, potrivit ministrului propus al Finantelor, Eugen Teodorovici, scrie Agerpres .

Noul ministru al Finantelor: NU MAI DEPUNETI FORMULARUL 600! Amanam termenul, dar pentru a-l elimina

Declaratia 600 va fi eliminata Citeste mai mult la:.

Prima sedinta a Guvernului Dancila are loc astazi; va fi discutata o Ordonanta de Urgenta privind formularul 600

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la sfarsitul lunii martie, potrivit news. ro. In acest interval, ar urma sa fie gasita o solutie pentru eliminarea acestui formular, potrivit noului ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici.

Prima sedinta a Guvernului Dancila are loc astazi. Va fi discutata o Ordonanta de Urgenta privind formularul 600

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la sfarsitul lunii martie. in acest interval, ar urma sa fie gasita o solutie pentru eliminarea acestui formular, potrivit noului ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )