Libnet.ro
UNICEF

14:00

MFP a atras 60 milioane lei printr-o licitatie suplimentara de obligatiuni cu scadenta in 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a atras 60 milioane lei printr-o licitatie suplimentara de obligatiuni cu scadenta in 2017

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras astazi 60 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in 2017, intr-o licitatie suplimentara la care investitorii au indicat doar suma pe care sunt dispusi sa o plaseze in titluri de stat, nu si randamentul tintit, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Carpatica Asigurari anunta ca a platit despagubiri de aproape 94 milioane lei, la venituri de peste 164 milioane lei in primele trei luni din 2014

Carpatica Asig si-a majorat subscrierile cu peste 30% in primul trimestru din acest an, fata de aceeasi perioada din 2013, totalul acestora fiind de peste 164 milioane lei, a anuntat marti asiguratorul. Procentul de majorare a primelor brute subscrise este mai mare decat cresterea de peste 22% a daunelor achitate. Valoarea absoluta a despagubirilor platite de companie este de aproape 94 milioane lei, in intervalul analizat.

Afacerile Albalact au crescut cu 10% in primul trimestru, la 112,7 milioane lei

Producatorul de lactate Albalact ALBZ) a incheiat primul trimestru cu o cifra de afaceri de 112,7 milioane lei 25 milioane euro), in crestere cu 10% fata de nivelul din aceeasi perioada a anului trecut, si cu un profit net de 11,5 milioane lei 2,6 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 115 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 115 milioane lei 26 milioane euro).

UniCredit Tiriac Bank a obtinut un profit net de 72,1 milioane lei in primul trimestru

Profitul net consolidat dupa interesul minoritar al UniCredit Tiriac Bank si UniCredit Consumer Financing a crescut cu 18% in primul trimestru din 2014, comparativ cu intervalul similar al anului trecut, pana la 72,1 milioane lei 16 milioane euro), potrivit unui comunicat de presa al bancii.

UniCredit Tiriac Bank a obtinut un profit net de 72,1 milioane lei in primele 3 luni din acest an

Profitul net consolidat dupa interesul minoritar al UniCredit Tiriac Bank si UniCredit Consumer Financing a crescut cu 18% in primul trimestru din 2014 comparativ cu intervalul similar al anului trecut, pana la 72,1 milioane lei 16,0 milioane euro), a anuntat luni banca. Veniturile operationale au urcat la 375 milioane lei, sustinute de cresterea veniturilor nete din comisioane si de evolutia pozitiva a veniturilor din tranzactionare.

Lichiditate de aproximativ 15 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 15 milioane lei 3,5 milioane euro).

15,6 milioane lei au fost cheltuiti pentru Proiectul Tarnita

Corpul de Control al Departamentului pentru Energie a finalizat analiza privind cheltuielile efectuate de SC Hidrolectrica SA pentru studiile realizate in perioada 2003-2014, din care reiese ca suma totala cheltuita a fost de 15,6 milioane lei fara TVA, informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

Departamentul pentru Energie: Studiile de fezabilitate realizate pentru proiectul Tarnita-Lapustesti nu contin concluzii, insa au costat 15,6 milioane lei, fara TVA

Corpul de Control al Departamentului pentru Energie a finalizat analiza privind cheltuielile efectuate de SC Hidrolectrica SA pentru studiile realizate in perioada 2003-2014. Suma totala cheltuita a fost de 15,6 milioane lei fara TVA. Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a transmis Consiliului de Administratie al SC Hidro Tarnita SA sa prezinte un plan de actiuni, conform caruia proiectul hidrocentralei sa beneficieze de informatiile obtinute in urma realizarii studiilor, chiar daca acestea nu contin toate concluziile privind fezabilitatea sau nefezabilitatea proiectului, informeaza Departamentul pentru Energe.

Profit net de 5,7 milioane lei pentru Aerostar

Compania Aerostar Bacau simbol ARS) a inregistrat un profit net de 5,7 milioane lei in primul trimestru T1) din 2014, usor in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un raport al companiei.

MFP a imprumutat astazi 400 de milioane lei de la banci, prin emisiune de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 400 de milioane de lei de la banci, prin obligatiuni cu scadenta reziduala la trei ani, la un randament mediu de 3,95%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )