Libnet.ro
UNICEF

01:05

MFP impune noul indice de referinta la Prima Casa, dar pastreaza marja

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
MFP impune noul indice de referinta la Prima Casa, dar pastreaza marja

Ministerul Finantelor Publice MFP) impune bancilor noul indice de referinta pentru calculul dobanzilor variabile si in cazul creditelor garantate de stat, inclusiv Prima Casa. In schimb, mentine marja aplicabila peste acest indice, la maxim 2 puncte. continuă pe Wall-Street Ro

Eugen Teodorovici spune ca noul indice de referinta (IRCC) se aplica si la Prima Casa. Cum e posibil?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, continua sa sustina ca noul indice de referinta se va aplica si creditelor Prima Casa acordate incepand cu luna mai a acestui an, desi nu exista un act normativ care sa permita acest lucru. Intrebat cum va fi.

Prima Casa: BCR si CEC Bank il contrazic pe Teodorovici si acorda credite doar cu ROBOR la trei luni

Se inmultesc controversele legate de soarta programului Prima Casa. Mai exact, de stabilirea dobanzilor pentru astfel de imprumuturi. BCR si CEC Bank au anuntat ca noul indice de referinta pentru creditele consumatorilor IRCC) nu se va aplica in cazul creditelor Prima Casa. Si asta desi, joi, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustinea ca IRCC se aplica [] .

BCR: Noul indice IRCC se aplica la creditele de consum si ipotecare standard, Prima Casa face exceptie

Noul indice de referinta trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor IRCC), care a inlocuit ROBOR, se aplica la creditele de consum si ipotecare standard, Prima Casa facand exceptie, potrivit prevederilor OUG 19, iar dobanda fixa pentru creditul BCR Casa Mea, acordata in primii 5 ani, a scazut din 2 mai, de la 6,45% la 6,25%, potrivit informatiilor transmise de Banca Comerciala Romana BCR).

BCR contrazice ministerul Finantelor: Noul indice IRCC se aplica la creditele de consum si ipotecare standard. Prima Casa face exceptie

Noul indice de referinta trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor IRCC), care a inlocuit ROBOR, se aplica la creditele de consum si ipotecare standard, Prima Casa facand exceptie, potrivit prevederilor OUG 19, iar dobanda fixa pentru creditul BCR Casa Mea, acordata in primii 5 ani, a scazut din 2 mai, de la 6,45% la 6,25%, potrivit informatiilor transmise, la solicitarea News. ro, de Banca Comerciala Romana BCR).

Bancile il contrazic pe Teodorovici: Noul indice IRCC nu se aplica la Prima Casa (VIDEO)

Bancile il contrazic pe Eugen Teodorovici: noul indice de referinta trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor nu se aplica la Prima Casa, ci numai la creditele de consum si ipotecare standard. Anuntul.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )