Libnet.ro
UNICEF

20:15

MI5 a ignorat mai multe avertismente despre un spion sovietic pentru ca veneau de la o agenta sub acoperire

Adevărul Adevărul,
MI5 a ignorat mai multe avertismente despre un spion sovietic pentru ca veneau de la o agenta sub acoperire

Mona Maund a reusit sa patrunda in anii 1930 in randurile comunistilor si l-a identificat pe cel mai vechi spion britanic al Uniunii Sovietice. insa avertismentele ei au fost ignorate cu desavarsire de catre superiorul ierarhic, care nu credea in capacitatea unei femei in spionaj, relateaza Bloomberg. continuă pe Adevărul

Mandatul de arestare preventiva in cazul lui Laurentiu Capotescu, prelungit cu 30 de zile. Patronul barului de striptease a obligat mai multe minore sa se prostitueze in Spania

Capotescu zis Patatu) si finii sai Cristian Bulacu si Alin Florescu, dar si Sorin Ciuca, au fost arestati pentru trafic de minori. Inculpatii sunt acuzati ca au obligat mai multe tinere minore sa se prostitueze in Spania.

Londra: Un barbat inarmat cu mai multe cutite a fost arestat dupa ce ar fi atacat mai multi politisti aflati in fata Parlamentului

Un barbat a fost arestat de autoritati in timp ce se indrepta cu un cutit asupra politistilor ce se aflau in fata Parlamentului din Londra. Dupa ce a fost pus la pamand, fortele de ordine au descoperit ca el avea mai multe cu .

Infractor periculos retinut in Alba dupa mai multe furturi si o talharie

Un infractor periculos, autor al mai multor furturi, dar si a unei infractiuni cu violenta a fost prins de politistii din Alba. Barbatul in varsta de 33 de ani, cu domiciliul in comuna Sibot, a fost retinut, fiind suspect in mai multe cazuri de furt de bijuterii si bunuri din locuinte.

Barbatul retinut joi in apropierea Parlamentului Marii Britanii este britanic. El avea mai multe cutite la el

Ofiterii din cadrul structurii de combatere a terorismului isi continua investigatia, dar ca urmare a acestei retineri nu exista informatii privind o amenintare imediata, se mai arata in comunicat.

Avem peste 68.000 de grupuri de companii controlate din strainatate. Cele mai multe sunt in zona comertului

In Romania, in anul 2015, functionau 73. 663 grupuri de companii, din care 5. 469 erau grupuri de companii romanesti iar 68. 194 de grupuri de companii multinationale din care 152 controlate din interior, iar 68. 042 controlate din strainatate), au transmis vineri reprezentantii Institutului National de Statistica. Cea mai mare parte a grupurilor de firme din tara noastra isi desfasoara activitatea in domeniul comertului 20%), constructiilor 10%) sau industriei prelucratoare 10%).

Cele mai bune bancuri despre turisti. Cum s-a distrat Alinuta la mare impreuna cu tatal vitreg

Si turistul este personajul principal in nenumarate glume care circula pe internet. Va prezentam mai jos o selectie a celor mai reusite bancuri de acest fel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )