Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mica Elvetie a Romaniei. Localitatea despre care se spune ca are cel mai curat aer din Europa

Antena3 Antena3,
Mica Elvetie a Romaniei. Localitatea despre care se spune ca are cel mai curat aer din Europa

Poiana Marului se afla la doar 150 de kilometri de Timisoara. Datorita aerului curat si a peisajelor idilice, aceasta este numita si Mica Elvetie. Se spune ca aerul de la Poiana Marului este cel ma. continuă pe Antena3

Faze tari: Dacia MD87, masina legendara a Romaniei comuniste despre care nu stiai ca a existat; Elon Musk, printre cele 116 creiere specializate in robotica care cer interzicerea 'robotilor ucigasi'; Culmea comoditatii: Catel plimbat in lesa de la

Celebra epava USS Indianapolis, ce a jucat un rol important in timpul primelor bombardamente nucleare, a fost descoperita dupa 72 de ani de la momentul scufundarii. Cercetatorii sustin ca. Cum a reusit un cuplu din Marea Britanie sa-si rateze luna de miere. Probabil pentru a marca momentul unic din viata lor, Darren Stanway, in varsta de 39 de ani, si sotia sa Nadia, in varsta de 34 de ani, au baut vin.

Care este cel mai scump exemplar Ford Mustang din lume?

Preturile masinilor din ziua de azi difera, in functie de caracteristicile pe care le alegem. Exista insa anumite studii care spun ca pretul mediu pe care il platim pentru o masina, se situeaza undeva in jurul sumei de 30. 000 euro. Bineinteles, aceasta.

Lista GRI a bancilor despre care premierul a spus ca poate ne cred fraieri. 6 din ele sunt SISTEMICE!

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit, pentru a vedea ce se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )