Libnet.ro
UNICEF

07:15

Michael Bolton vine in Romania pentru a sustine doua concerte in Cluj si Bucuresti

Antena3 Antena3,
Michael Bolton vine in Romania pentru a sustine doua concerte in Cluj si Bucuresti

Michael Bolton va veni in vara acestui an in Romania pentru a sustine doua concerte. Primul va avea loc pe 20 iulie, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, iar celalalt pe 22 iulie, la Sala Palatului din. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamni: Temperaturi maxime de pna la 15 grade si precipitatii ncepnd din 1 martie

Media maximelor termice prognozate pentru urmatoarele doua saptamani va ajunge, in anumite intervale, si la 15 grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor aparea dupa 1 martie, la nivelul intregii tari, se arata in prognoza de specialitate, valabila pentru perioada 25 februarie - 10 martie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, scrie Agerpres.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Iarna isi face bagajele

Media maximelor termice prognozate pentru urmatoarele doua saptamani va ajunge, in anumite intervale, si la 15 grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor aparea dupa 1 martie, la nivelul intregii.

Trupa Gipsy Kings revine in Romania pentru doua concerte: unde au loc show-urile si cat costa cel mai ieftin bilet

Gipsy Kings si co-fondatorul trupei, Paco Baliardo, revin in Romania si vor concerta la Iasi si la Bucuresti, iar biletele au fost puse in vanzare.

ORBAN: Romania a repurtat doua victorii remarcabile la nivelul PE

Romania a repurtat doua victorii remarcabile la nivelul Parlamentului European PE) prin votul din comisiile CONT si LIBE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )