Libnet.ro
UNICEF

21:30

Michael Jackson ar fi platit 35 milioane de dolari pentru a cumpara tacerea unor copii pe care i-a abuzat

Adevărul Adevărul,
Michael Jackson ar fi platit 35 milioane de dolari pentru a cumpara tacerea unor copii pe care i-a abuzat

Michael Jackson ar fi platit 35 de milioane de dolari pentru a cumpara tacerea a 17 baieti pe care i-a abuzat sexual, potrivit informatiilor din mai multe dosare secrete detinute de FBI, publicate de Sunday People. continuă pe Adevărul

Ipoteza socanta : Michael Jackson ar fi cumparat tacerea a 17 baieti pe care i-ar fi abuzat sexual.

Michael Jackson ar fi platit 35 de milioane de dolari pentru a cumpara tacerea a 17 baieti pe care i-a abuzat sexual, potrivit informatiilor din mai multe dosare secrete detinute de FBI, publicate de Sunday People. Abuzurile sexuale ar fi inceput in 1989 si s-ar fi intins pe parcursul a cel putin 15 ani, informeaza dailymail. co. uk. , relateaza Mediafax. Pana la ora difuzarii acestei stiri, reprezentantii FBI nu au facut niciun comentariu privind aceste dosare secrete despre Michael .

Banca Hezbollahului, amendata cu 102 milioane de dolari pentru spalare de bani

Banca Libanezo-Canadiana a acceptat sa plateasca 102 milioane de dolari guvernului SUA, dupa ce a fost acuzata ca ar fi spalat bani proveniti din trafic de droguri si alte operatiuni ilegale apartinand gruparii teroriste Hezbollah, informeaza Bloomberg.

EMOTIONANT! Imagini si fotografii rare cu Michael Jackson si cei trei copii ai lui!

In cadrul procesului pe care familia Jackson l-a intentat catre AEG LIve au fost proiectate inregistrari rare cu Michael Jackson si cei trei copii ai lui. Prince Jackson a fost primul membru al familiei care a fost intervievat ca martor si a declarat ca Michael a trait clipe extrem de dificile in perioada de pregatire pentru concert, acesta fiind presat de organizatori sa termine mult mai repede repetitiile. Continue reading .

Ultimele cuvinte spuse de Michael Jackson: Ma vor omori!

Prince Michael, fiul cel mare al lui Michael Jackson, a depus ieri marturie in procesul intentat de familia lui firmei AEG, cea care organiza turneul de revenire a Megastarului. Adolescentul a marturisit ca tatal sau era terorizat de cerintele acestora si ajunsese sa creada ca nu va putea face fata presiunii si efortului. Ma vor omori, spunea artistul. Continue reading .

Michael Jackson despre organizatorii ultimului sau turneu: Ma vor omori

Michael Jackson credea ca ritmul intens al repetitiilor impuse de AEG, organizatorul ultimului sau turneu, avea sa il ucida, a declarat, miercuri, fiul cel mare al starului, Prince, care a depus marturie in procesul intentat de familia Jackson companiei AEG Live.

Ce i-a spus Michael Jackson fiului sau, inainte de a muri. Ma vor UCIDE!

Imagini nemaivazute pana acum, cu Michael Jackson in rol de tata, au fost date publicitatii. Videourile, parte din arhiva personala a Regelui muzicii Pop, au fost prezentate ca proba in procesul intentat.

Milioane de dolari pentru o aplicatie misterioasa din Silicon Valley: va revolutiona modul in care folosim banii

O aplicatie inca nepublicata a primit o finantare de 25 milioane de dolari. Partea mai interesanta? Fondatorul companiei care va produce tot sistemul are doar 21 de ani si este convins ca va detrona multi giganti cu ideea sa, odata ce va fi lansata pe piata.

British Airways a lansat o emisiune de obligatiuni de 927 milioane dolari

Compania aeriana British Airways - detinuta de International Airlines Group - a lansat, ieri, o emisiune de obligatiuni in suma de 927 milioane de dolari, garantata cu aparatele sale de zbor noi.

Despagubiri de peste 432 milioane lei pentru 38 de dosare privind imobilele nationalizate

Comisia Nationala pentru Compensarea Imobilelor a decis, ieri, emiterea a 38 de titluri de despagubire pentru executarea sentintelor judecatoresti definitive si irevocabile, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )