Libnet.ro
UNICEF

11:00

Michael Pennington, unul din cei mai buni interpreti ai lui Hamlet, la Bucuresti, la incheiera oficiala a anului Shakespeare-400

Adevărul Adevărul,
Michael Pennington, unul din cei mai buni interpreti ai lui Hamlet, la Bucuresti, la incheiera oficiala a anului Shakespeare-400

Actorul britanic Michael Pennington va sustine la Teatrul Nottara un recital extraordinar intitulat Nobile William, un one-man show de exceptie, pentru care a primit numeroase cronici pozitive in presa de specialitate din Marea Britanie si din lume. continuă pe Adevărul

Adversara Astrei a creat unul dintre cei mai scumpi jucatori ai lumii

Cu o academie impresionanta creata in 2003, Genk s-a dovedit in ultimul deceniu o adevarata uzina de produs fotbalisti de top. Unul dintre acestia a ajuns in topul 10 al celor mai scumpi jucatori din istoria fotbalului si este jucatorul in jurul caruia Pep Guardiola creioneaza primul 11 la Manchester City.

Cei mai numerosi votanti la parlamentare - persoanele de peste 45 de ani, din mediul urban

Peste 4,9 milioane de alegatori au votat ieri, pana la ora 16. 00 n. r. ora inchiderii editiei), prezenta la nivel national fiind de 27,07%, conform Biroului Electoral Central BEC), care a mentionat ca procentul cel mai mare a fost inregistrat in judetul Olt, 32,72%, in timp ce in Maramures s-a consemnat cea mai mica prezenta din tara, de 21,46%. in Bucuresti, prezenta a fost de 24,7% la ora mentionata, iar cei mai numerosi votanti au fost cei din categoriile de peste 45 de ani, potrivit News. ro.

Dacian Ciolos a votat la Zalau: Cei mai indreptatiti sa conteste, sa faca observatii la ceea ce se va intampla in urmatorii patru ani sunt cei care astazi merg la vot (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a votat duminica, in jurul orei 9. 00, la sectia 32 din municipiul Zalau, si a precizat ca cetatenii crae vor vota duminica vor fi cei mai indreptatiti sa conteste,.

Germania, Olanda si Franta, tarile de unde s-au intors cei mai multi romani in tara

Germania, Olanda, Franta, Marea Britanie si Danemarca sunt tarile de unde au venit cei mai multi romani in tara, in preajma alegerilor parlamentare de pe 11 decembrie, potrivit datele agentiei de turism on-line, Paravion.

Peste 6.000 de someri si-au gasit un loc de munca in 2016. Cei mai multi sunt barbati si provin din mediul rural

De la inceputul anului si pana pe 30 noiembrie, au fost incadrate, la nivel national, aproximativ 250. 000 de persoane. Cei mai multi calaraseni care si-au gasit un loc de munca de la inceputul anului si pana in prezent provin din mediul rural, iar barbatii au depasit numarul femeilor care au fost angajate.

Actionarii Nuclearelectrica nu au prelungit mandatele a sase din cei sapte membri ai CA

Actionarii producatorului de energie Nuclearelectrica SNN) nu au aprobat reinnoirea mandatelor cu inca patru ani pentru sase din cei sapte membri ai Consiliului de Administratie CA) al companiei, in conditiile in care mandatele acestora urmau sa expire in aprilie 2017.

FOTO Cei mai spectaculosi brazi din lume. De la traditionalul brad din padure la minunatii din sticla, lego, otel si miliarde de beculete colorate

Bradul, unul dintre simbolurile Craciunului, este impodobit in fiecare an in toate colturile lumii. Daca majoritatea prefera sa impodobeasca un brad adus din padure, altii opteaza pentru unul artificial sau realizat din te miri ce materiale, de la sticla si otel pana la peste 500. 000 de bucati de lego.

PREMIERA LA ALEGERI: Cei mai multi dintre cei care au votat dimineata provin din mediul URBAN (FOTO)

Pentru prima data pana acum, romanii care locuiesc in mediul urban au mers in numar mai mare la vot decat cei din mediul rural, si anume peste 53% din total. Conform statisticilor,.

VOTUL iN DIASPORA: Peste 47.000 de romani din afara tarii au votat pana la ora 14.00, cei mai multi fiind din Republica Moldova

00: Peste 47. 000 de romani au votat pana la ora transmiterii acestei stiri la sectiile deschise in afara tarii, din care peste 17. 000 in Republica Moldova, aproape 6.

Sfarsit de campanie electorala la Olt. Lista candidatilor din judetul Olt, cei mai multi necunoscuti

Cateva ore ne mai despart de finalul unei campanii electorale in care dezbaterea pe proiecte si programe nu si-a gasit locul, in schimb reprezentantii partidelor s-au batut in critici, acuze si plangeri la adresa adversarilor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )