Libnet.ro
UNICEF

22:30

Michel Barnier, vizita oficiala la Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Michel Barnier, vizita oficiala la Bucuresti

Negociatorul-sef al Comisiei Europene pentru negocierile privind Brexit, Michel Barnier, se va afla, maine, intr-o vizita oficiala la Bucuresti, in cursul careia va avea intalniri cu presedintele Klaus Iohannis, presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, dar si cu premierul Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Negociatorul UE pentru Brexit, Michel Barnier, vine mine n Romnia pentru discutii cu Iohannis, Dragnea si Dancila

Negociatorul-sef al UE pentru Brexit, Michel Barnier, vine marti in Romania intr-o vizita oficiala si va avea intalniri cu Iohannis, Dancila, Tariceanu si Dragnea, informeaza un comunicat al Comisiei Europene.

Fifor anunta ca secretarul american al Apararii, James Mattis, va face o vizita oficiala in Romania la inceputul anului viitor

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a anuntat, luni seara, ca secretarul american al Apararii, James Mattis, va face o vizita oficiala in Romania in ianuarie sau februarie anul viitor.

LOVITURA pentru un ministru din GUVERNUL DANCILA! A murit inainte de vizita oficiala! Vestea a lovit ca un trasnet

O descoperire macabra a avut loc la Oradea! Cadavrul unui barbat decedat a fost gasit in zona industriala, inainte ca ministrul agriculturii, Petre Daea, sa efectueze in zona o vizita oficiala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )