Libnet.ro
UNICEF

13:00

Michelle Obama, mai sexy si mai dezinvolta decat o stiam la Casa Alba

ADPM ADPM,
Michelle Obama, mai sexy si mai dezinvolta decat o stiam la Casa Alba

Michelle Obama se afla in vacanta in Toscana, Italia, unde afiseaza un look relaxat si sexy, purtand camasi si bluze cu umerii goi, ipostaza cu care nu eram obisnuiti pe vremea cand era Prima Doamna a Americii. continuă pe ADPM

Caru' cu vedete: Michelle Obama, super sexy in vacanta din Italia; Cum il descriu copiii lui Stefan Banica jr. pe artist. Radu si Violeta vor sa-i calce pe urme celebrului lor tata; Ce strategie de securitate a folosit fiul presedintelui SUA in vizita se

Viata tumultoasa a lui Roger Moore. A fost insurat de patru ori si batut de primele doua sotii. Roger Moore a murit la 89 de ani, marti, 23 mai, dupa o lupta cu cancerul. Legendarul actor care a intrat in pielea lui James Bond. Antonia nu mai poate avea copii. Antonia nu mai poate face copii. Dezvaluirea artistei insoteste pictorialul Unica in care apare, alaturi de cei doi baieti ai sai, Dominic si Akim. Pentru prima data de cand a devenit din nou mama.

Michelle Obama, de NERECUNOSCUT in vacanta din Italia! Fosta Prima Doamna a UIMIT printr-o tinuta SEXY (FOTO)

Sotii Obama se bucura de fiecare clipa petrecuta in vacanta. Dupa cele doua mandate de la Casa Alba, Barack si Michelle Obama vor sa se detaseze de lumea politica si sa vada lumea impreuna de.

FOTO Sorana Carstea i-a uimit pe nemti. Cum s-a imbracat cea mai sexy jucatoare din WTA la o petrecere in Nurnberg

Sorana Carstea este socotita in acest moment una dintre cele mai frumoase jucatoare din circuitul WTA si din acest motiv toti ochii sunt pe ea.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3141 seconds )