Libnet.ro
UNICEF

19:15

Michelle Pfeiffer o va intrepreta pe Betty Ford, fosta prima doamna a SUA in anii 70, in serialul The First Lady

Adevărul Adevărul,
Michelle Pfeiffer o va intrepreta pe Betty Ford, fosta prima doamna a SUA in anii 70, in serialul The First Lady

Actrita Michelle Pfeiffer va juca rolul Betty Ford, fosta prima doamna a Statelor Unite, in serialul The First Lady regizat de Susanne Bier. continuă pe Adevărul

Melania Trump nu se mai preface: Fosta prima-doamna a SUA l-a lasat singur pe sotul sau in fata reporterilor VIDEO

Miercuri, in timp ce Joe Biden era investit in calitate de al 46-lea presedinte al Statelor Unite, Donald si Melania Trump soseau la Palm Beach, in Florida, unde au decis sa-si petreaca viata post-Casa Alba. Eliberata de indatoririle de prima-doamna, Melania Trump a avut la sosirea pe aeroport un gest care a reluat discutiile despre divort.

Jill Biden, o Prima Doamna atipica. Scrie istorie drept prima sotie de presedinte american care isi va pastra jobul, dupa mutarea la Casa Alba

Sotia viitorului presedinte al SUA, Jill Biden, va face istorie dupa ce va deveni prima doamna a tarii care detine un loc de munca platit in afara Casei Albe. Biden - care a lucrat cu norma intreaga ca.

Jill Biden, prima-doamna a SUA, a purtat o tinuta care reprezintaincredere si stabilitate

Jill Biden, prima-doamna a Statelor Unite, a ales pentru ziua preluarii mandatului prezidential o tinuta care reflecta o noua epoca pentru multi americani in timp ce era administratiei Trump se incheie si functia de presedinte ii revine lui Joe Biden, scrie People.

Cine este Jill, sotia lui Joe Biden. A devenit Prima Doamna a Americii

Joe Biden, actualul presedinte al Americii, s-a prezentat la mitingurile electorale cam asa: Buna ziua, sunt sotul lui Jill Biden. A cunoscut la un blind date pus la cale de fratele sau. Povestea lor de viata este una impresionanta: el, mai mare decat ea cu noua ani, avea sa il vindece pe Joe, dupa ce .

CASA ALBA Un mesaj de adio de la prima doamna, Melania Trump

Prima doamna, Melania Trump, a reflectat asupra celor patru ani petrecuti la Casa Alba in timpul unu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )