Libnet.ro
UNICEF

05:45

Michi de la Suie Paparude, din nou in stare grava. Artistul a fost operat astazi pentru a doua oara

Adevărul Adevărul,
Michi de la Suie Paparude, din nou in stare grava. Artistul a fost operat astazi pentru a doua oara

La doar trei luni de cand si-a reluat activitatea, Michi de la Suie Paparude are din nou probleme de sanatate. Acesta a fost operat pentru a doua oara, vineri, pe cord deschis, la o clinica din Bucuresti. Suie Paparude trebuia sa sustina un concert duminica la Bistrita, care a fost anulat in ultimul moment. continuă pe Adevărul

DNA cere din nou arestarea lui Nicusor Constantinescu: Procurorii spun ca acesta sta ilegal in SUA

Procurorii DNA cer din nou arestarea lui Nicusor Constantinescu, motivand ca acesta se afla ilegal in SUA de la data de 1 iulie. Acestia cer revocarea controlului judiciar, dupa ce Curtea de Apel a decis ca.

Kate Middleton, din nou insarcinata. O spune o prietena

Se speculeaza de ceva timp ca ar fi din nou insarcinata si, desi nu a venit o confirmare oficiala, apropiatii lui Kate Middleton o fac in locul ei.

Alina Sorescu, pregatita sa devina din nou mama

Alina Sorescu marturiseste ca este pregatita sa devina din nou mama. Artista isi doreste sa aiba o familie numeroasa, iar intre copiii sai sa nu existe o diferenta prea mare de varsta.

Cotatia futures a Dow Jones, din nou peste pragul de 17.000 de puncte

Dupa ce sedinta de luni de la Sibex a indicat speculatori in retragere, volumul coborand din nou destul de mult sub 1000 de contracte n. r. - 758), prima parte a zilei de marti a confirmat atitudinea prudenta a speculatorilor de pe piata.

Avioanele F-35 ale armatei americane sunt din nou autorizate sa zboare, anunta Pentagonul

Avioanele de vanatoare F-35 ale armatei americane, blocate la sol de luna trecuta, sunt din nou autorizate sa zboare, a anuntat marti Pentagonul, potrivit AFP.

Pamela Anderson, din nou in bratele unui fost iubit

Categoric ii place ciorba reincalzita. Nici nu a anuntat bine ca divorteaza din nou de Rick Salomon ca despre Pamela Anderson se zvoneste ca s-a intors deja in bratele unui fost iubit.

Elena Basescu este din nou insarcinata! Isi doreste trei copii!

Elena Basescu este, din nou, insarcinata! Vestea a fost facuta public de Catalin Maruta, care sustine ca fiica Presedintelui va aduce pe lume un copil in primele luni ale anului viitor. Iata ce a declarat EBA.

Kate Middleton, din nou insarcinata? Kate si William vor deveni parinti pentru a doua oara!

Veste mare de la Palatul Regal al Marii Britanii! Cu doar cateva zile inainte ca Printul George sa implineasca un an pe 22 iulie), o prietena apropiata a Ducesei de Cambridge a declarat pentru RadarOnline ca aceasta este din nou insarcinata si ca va face publica aceasta veste cat de curand.

Interesul speculativ, din nou cu un pas inapoi

Cotatia derivatului pe indicele Dow Jones a evoluat pe scadere in prima jumatate din penultima sedinta a saptamanii, coborand de la recordul istoric atins miercuri 17. 063 de puncte pe scadenta septembrie).

Comertul agroalimentar, din nou pe deficit

Comertul cu produse agroalimentare autohtone a inregistrat un deficit de 1,9 milioane de euro, in primele patru luni din 2014, dupa ce, in primul trimestru din acest an, excedentul a fost de 9,4 milioane de euro, potrivit datelor Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Regionale MADR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )